HÍRFOLYAM
EHÖKEgyetemi birkózó-vb: Indul a visszaszámlálás!
2014-06-17
Kevesebb mint egy hónappal a július 8-ai ünnepélyes megnyitó előtt újabb mérföldkőhöz érkezett a pécsi egyetemi birkózó-vb előkészítése: a versenynek otthont adó Lauber Dezső Sportcsarnok teljes műszaki ellenőrzését is magában foglaló ülésén a Szervezőbizottság mindent az időterveknek megfelelő állapotban talált, így bátran mondhatjuk, Pécs felkészülten várja a résztvevő 30 ország küldöttségeit.
EHÖKMég Michelisznél is gyorsabb volt a PTE versenyzője
2014-06-11
Május 21-én rendezték meg a University Batak Challenge országos döntőjét Budapesten, amelyre természetesen a pécsi selejtező legjobbja, Schneider Gábor is elutazott, hogy képviselje az ország első egyetemét. Aki nem tudja, miről is van most szó, az azért; aki pedig a végeredményre kíváncsi, az azért olvasson tovább.
EHÖKEgy helyet javított a PTE
2014-06-06
Május 16-án véget ért a 8. Országos Felsőoktatási Véradóverseny, melyen a tavalyihoz képest egy helyet javítva, az ezüstérmet szerezte meg a Pécsi Tudományegyetem.
EHÖKÍgy használd a diákodat!
2014-06-05
A nyári szünet közeledtével érdemes feltérképezni, hogy mi mindenre kaphattok kedvezményt PTE-s hallgatóként, hiszen a diákigazolvány felmutatásával sok pénzt spórolhattok.
EHÖKImmár gazdasági szaknyelvi vizsga is letehető a PTE Idegen Nyelvi Titkárságán!
2014-06-04
A Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkársága tovább bővítette nyelvvizsgakínálatát. A korábban letehető általános nyelvvizsgák mellett - ITK ORIGO, Goethe, ECL - a gazdasági szaknyelvi KITEX vizsga is letehető angol és német nyelvből évi három alkalommal.