HÍRFOLYAM
EHÖKCsak egy szakon kell több nyelvvizsga
2014-06-03
Sok félreértést okozott a hír, miszerint nehezebb lesz a diplomaszerzés a szigorúbb nyelvvizsga-követelmények miatt, ez azonban kizárólag a nemzetközi tanulmányok szakra vonatkozik.
EHÖKIT Services Hungary: Service Desk Agent állás
2014-05-27
Perfekt vagy németből? Csatlakozz az IT Services Hungary csapatához! Jelentkezz Service Desk Agentnek most!
EHÖKKérdőív- SIEN Alapítvány
2014-05-26
A SIEN Alapítvány olyan fiatalokat keres, akik úgy érzik, hogy ma Magyarországot egy nem kiteljesedett demokrácia (incomplete democracy), az élet minden dimenzióját, napi valóságát apatikusan, letargikusan átszövő társadalom jellemzi, melyből hiányzik a deliberatív viselkedés kultúrája. Hiánycikk a vitakultúra!
EHÖKEzüstérmes és különdíjas a PTE Pollroth csapata a Pneumobil versenyen!
2014-05-26
Öt ország 43 csapata vett részt a VII. Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyen, a sűrített levegővel hajtott járművek hagyományos egri seregszemléjén, ahol a Pécsi Tudományegyetem csapata elnyerte az „Autopro” különdíjat, valamint egy ezüstérmet is „bezsebelt”! Érdekesség, hogy a távolsági kategóriában mindössze 62 méterrel maradt le a PTE csapata a győztestől (több mint 7 kilométeres távolságnál…)!
EHÖKPengés pécsi egyetemisták
2014-05-22
Fölényes győzelmet arattak a PTE-PEAC vívói: a pécsi szakosztály a kuratóriumi és a közönségszavazáson egyaránt az élen végzett, így magabiztosan nyerte el áprilisi teljesítménye alapján „A hónap műhelye” díjat és az azzal járó 500 ezer forintos Decathlon-sportszervásárlási utalványt. Ráadásul a pécsi egyetemi klubé lett a sportáruházlánc által első alkalommal felajánlott 100 ezer forintos utalvány is, amely a közönségvoksolás győztesét illeti.