HÍRFOLYAM
EHÖKÍgy éld túl a vizsgaidőszakot!
2014-05-15
Se szeri, se száma azoknak a tippeknek, melyek állítják: ezeket megfogadva simán átvészeled a vizsgaidőszakot. Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz, hogy ez hazugság, a vizsgaidőszak tényleg kemény és nincs olyan csodamódszer, amely hirtelen megoldja minden problémádat. A jó viszont az, hogy ahogy eddig is, most is túl leszel rajta. Gondolj arra, hogy néhány hét és itt a nyári szünet!
EHÖKZsolnay Örökségkezelő Nkft. köszönete
2014-05-09
A Zsolnay Örökségkezelő Nkft. vezetői ezúton is köszönik, hogy ilyen sokan kilátogattatok az általuk és a PTE EHÖK által rendezett Zsolnay Fesztivál és Egyetemi Napokra! Ha érdekelnek a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. jövőbeli programjai, az alábbi linken feliratkozhattok a háromhetente kiküldésre kerülő hírlevélre, amelyben a pécsi Kodály Központ, a Zsolnay Negyed, a Művészetek és Irodalom Háza, valamint a Cella Septichora Látogatóközpont programjairól olvashattok.
EHÖKVIII. ORSZÁGOS FELSŐOKTATÁSI VÉRADÓVERSENY UTOLSÓ HAJRÁJA!
2014-05-09
VIII. ORSZÁGOS FELSŐOKTATÁSI VÉRADÓVERSENY UTOLSÓ HAJRÁJA! Számítunk rátok! Ne feledjétek, itt vérre megy a játék!
EHÖKVirtuális kiállítás - William Butler Yeats
2014-05-09
Láttál már virtuális kiállítást? Most megnézheted William Butler Yeats életével és munkásságával foglalkozó kiállítást online, vagy akár meg is tekintheted élőben 2014. május 7-21. között a PTE Egyetemi Könyvtár Tóth József BTK-TTK Szakkönyvtárában (Pécs, Ifjúság u. 6/a.)
EHÖKTarolt a Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok
2014-05-09
Hatalmas sikerrel zárult a május 1-2-3-án a Zsolnay Negyedben megrendezett Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok. A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata és a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. által közösen szervezett fesztiválra összesen 23 ezren látogattak el.