HÍRFOLYAM
BTK10 éves a PécsiBölcsész
2014-03-27
Tíz éves a PTE BTK kari lapja, a PécsiBölcsész, amely azon kívül, hogy 2004 óta folyamatosan beszámol a bölcsészkar és az egész egyetem ügyeiről, több helyi vagy országos médiumban dolgozó újságíró karrierjét alapozta meg. A szerkesztőség neves vendégeket felvonultató szakmai konferenciával és borítókiállítással ünnepli a jubileumot március 31-én és április elsején.
EHÖKPTE 4 PRÓBA
2014-03-25
PTE 4 PRÓBA címen a PTE Sportiroda meghirdeti a legsportosabb Campus vetélkedőt! A résztvevői létszámot arányosítják a kar létszámához, és így alakulnak ki a próbánkénti helyezések. Érdemes megmozdulni, hiszen a legjobban teljesítő kar résztvevői értékes jutalmakat nyerhetnek!
EHÖKPécsi Szakkollégiumi Napok
2014-03-25
Április 16-17. között kerül megrendezésre az I. Pécsi Szakkollégiumi Napok a PTE EHÖK rendezésében a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.
EHÖKKorszerű tananyagokkal várja a külföldi hallgatókat a pécsi gyógyszerész szak
2014-03-24
Hét angol, tizenegy magyar nyelvű digitális tananyag készült el egy nagyszabású uniós projekt keretében a pécsi gyógyszerészeti szakon, amelyek az orvosi és természettudományi oktatásban is széles körben használhatóak lesznek nemzetközi szinten is. A program révén a hamarosan önálló karrá váló szak tovább erősíti idegen nyelvű képzéseit.
ETKEgyetemi esküvő
2014-03-20
Mit tehet két egyetemista, ha négy és fél év után szeretnének összeházasodni, de nincs rá pénzük? Szomorkodhatnak kardjukba dőlve vagy lehetnek kreatívak és rendezhetnek egy hetedhét országra szóló, szinte zéró költségű nyilvános esküvőt. Két PTE-s ez utóbbit választotta.