HÍRFOLYAM
EHÖKSCIndikátor Országos Tudománykommunikációs verseny
2017-09-22
A SCIndikátor egy izgalmas tudománykommunikációs verseny, melynek célja, hogy megtalálja a tudomány új arcait, olyan egyetemistákat és Phd hallgatókat, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan mutatják be a tudományos és technológiai szenvedélyüket, kutatási területüket.
EHÖKJelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor programjába!
2017-09-18
A 2017/2018-es tanévben folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja. Az általunk létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit
PályázatMagyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram
2017-09-06
A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.
EHÖKCENTRAL DORMITORY WAITING-LIST APPLICATION FORM
2017-09-05
You can download the actual (2017/18) application form here.
PályázatPályázat Központi Választási Bizottság Tagságra
2017-09-04
Az EHÖK Központi Választási Bizottsága (továbbiakban: KVB) az EHÖK, valamint annak részönkormányzatainak választási folyamatainak lefolytatására létrehozott 9 tagú testület.