HÍRFOLYAM
EHÖKTagot keres a KVB!
2017-11-24
Alulírott Takács Gyula, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályának megfelelően az alábbiak szerint írom ki a PTE EHÖK Központi Választási Bizottság Tagságának betöltésére vonatkozó pályázatot.
EHÖKMit kell tudni a DC filmes univerzumról? Gyorstalpaló az Igazság Ligája előtt
2017-11-15
„Neked is a kedvenc DC szuperhősöd Amerika Kapitány?” „Megyünk Az Igazság Ligájára? Tudod, olyan film, mint a Bosszúállók.”
EHÖKÖnkéntest keresünk!
2017-11-13
A Baranya megyei Család, Esélyteremtési, és Önkéntes Ház, a Kerek Világ Alapítvány, és a Pécsi Kulturális Központ sok más partnerszervezettel együttműködve a „Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapjához” kapcsolódva Megyei Esélynapot szervez.
PályázatKommunikációs referenst keresünk!
2017-11-06
Nem jelent számodra gondot a kommunikáció? Szívesen beszélgetsz másokkal? Érdekel egy kicsit a marketing világa is? Ennek örülünk, mivel pont ilyen munkatársat keresünk az EHÖK-re, rugalmas időbeosztással!
EHÖKÍgy szerepelhetsz a PTE imázsfilmjében
2017-11-02
A PTE népszerűsítésére készülő 4 részes mini-websorozathoz keresünk két pécsi hallgatót főszereplőnek. Olyan színészi / szereplői kvalitásokkal rendelkező hallgatókat keresünk, akik képesek improzatív, természetes módon, a történethez szükséges instrukciók alapján játszani.