HÍRFOLYAM
ETK
2019-01-09
Dr. Raposa László Bence, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Kar (ETK) Ápolástu-dományi, Alapozó Egészségtudományi és Védőnői Intézetének adjunktusa a New York-i Magyar Tudományos Társaság elismerését vehette át.
EHÖKPTE EHÖK karácsonyi jótékonysági adománygyűjtés
2018-12-18
Mi, a Pécsi Tudományegyetem polgárai felelősséget érzünk nehéz sorsú honfitársaink iránt. Adománygyűjtő akciót szervezünk, melynek keretében tartós élelmiszert, ruhaneműt, gyerekjátékokat várunk, amiket segítő szervezetek közreműködésével juttatunk el a rászorulóknak.
EHÖK
2018-12-13
Kedves Hallgatók! December második felében megváltozik a Pécsi Tudományegyetemen a befizetések rendje, valamint azok feldolgozási ideje.
EHÖKPTE EHÖK  külügyi referens pozíció betöltése
2018-12-03
Alulírott Koltai Arnold, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályának megfelelően az alábbiak szerint pályázatot írok ki PTE EHÖK külügyi referens pozíció betöltésére.
EHÖK
2018-11-26
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei téli vizsgaidőszakban, december 3. és január 20. között ismét meghosszabbított nyitvatartással várja az Egyetemi Könyvár és Tudásközpont az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.