HÍRFOLYAM
EHÖKFeleségek luxuskivitelben – tényleg ez lenne a valóság?
2018-04-21
Kellemetlen. Nagyon finoman így tudnám jellemezni a VIASAT3 idén ősszel indított reality show-ját. A műsor másfél hónap után még mindig népszerű. Értetlenül állok a jelenség előtt, én ugyanis összeszorított fogakkal is csak öt részt voltam képest megnézni, ám úgy gondolom, eleget láttam. Az arrogancia, a butaság és a botox olyan rémisztő elegyével találkoztam, ami bőven meghaladja az átlagember tűréshatárát.
PályázatÖsztöndíj pályázat kiemelkedően teljesítő diálkhiteles hallgatóknak
2018-04-20
Páratlan lehetőség és havi 70 ezer forint egy tanéven keresztül
PályázatPTE Innovációs Díj 2018
2018-04-18
Idén is meghirdetésre kerül a Pécsi Tudományegyetem Innovációs Díj pályázata. Az elismeréssel azon kutatóinkat, PhD hallgatóinkat és hallgatóinkat szeretnénk támogatni, akik olyan innovatív megoldásokon, kutatási projekteken dolgoznak, amelyek rendelkeznek akkora üzleti értékpotenciállal, amellyel a PTE eredményesen tud megjelenni a hazai vagy akár a világpiacon.
EHÖKOtthonosabbá válnak a pécsi kollégiumok
2018-04-16
A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata kiemelt figyelmet fektet a hallgatók kollégiumi lakhatására az elmúlt években.
PályázatÚj Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019. tanév pályázati kiírásai
2018-04-13
A Program célja a tudományos utánpótlás megerősítése, a tudományos életpálya vonzóvá tétele, a kiváló oktatók, kutatók pályán, illetve itthon tartása, valamint az egyetemek tudományos teljesítményének ösztönzése.