HÍRFOLYAM
EHÖKMegújul a PTE KPVK Kollégiuma
2018-08-23
A Modern Városok Programnak köszönhetően a 2017/2018-as tanév tavaszi szemeszterében felújítási munkálatok kezdődtek a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Kollégiumában, Szekszárdon.
EHÖK
2018-08-21
Kedves Hallgatók! Kiküldésre kerültek a besorolási döntésről szóló értesítők. A besorolás - ahogy a kollégiumi felvételi eljárásrend is rendelkezik - tanulmányi eredményetek alapján történik. Amennyiben az általatok első helyen megjelölt kollégiumba nem éritek el a szükséges ponthatárt, abban az esetben a soronkövetkező körben a második helyen megjelölt kollégiumodat vizsgáljuk.
PályázatRektori Méltányossági Pályázat
2018-08-16
A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 6. számú melléklete a térítési és juttatási szabályzat 36. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a hallgató méltányossági alapon is kérheti az elsőfokú döntés megváltoztatását és kollégiumi elhelyezését a rektortól.
PályázatJelentkezz rendszergazda és szoftverüzemeltető gyakornoknak!
2018-08-06
Kened-vágod az informatikát? Gyere hozzánk rendszergazda és szoftverüzemeltető gyakornoknak
PályázatJelentkezz Sajtó és Kommunikációs Referensnek!
2018-08-06
Helyesen írsz és még jól is fogalmazol? Szeretnél rugalmas munkaidőben egyetemi tanulmányaid mellett pénzt is keresni? Akkor nálunk a helyed! Előképzettség nem szükséges, tehetséget keresünk!