HÍRFOLYAM
EHÖKErre még meghívlak
2017-04-30
A PEN 2. napja remek hangulatban telt, a még mindig nem tökéletes időjárás sem vette el a pécsiek kedvét a bulizástól, sőt, a tömeg csak tovább gyarapodott!
EHÖKAz eső sem állhatott a PEN útjába
2017-04-29
Péntek, 15:00. Aggódó tekintetek szegeződnek az égre, sötétszürke felhők gyülekeztek az égbolton. A Barbakán téren megkezdődött a Pécsi Egyetemi Napok diákrektor csapatainak bemutatkozása, majd röviddel 18 óra előtt megindult a menet a Zsolnay Negyed felé, hogy kezdetét vegye a fesztivál!
EHÖKInterjú a Fran Palermoval
2017-04-29
Pénteken megnyitotta kapuit az idei Pécsi Egyetemi Napok, és megkezdődött az év egyik legjobb bulija, ahol az ország legjobb előadói népesítik be a PEN színpadait. Az első nap egyik legjobban várt koncertjét a Made In Pécs színpadán adta a Fran Palermo. Az együttes frontemberével, Henri Gonzalezzel készítettünk interjút.
EHÖKTeltház a PTE Hangja döntőjén!
2017-04-28
Április 27-én, csütörtökön, a Pécsi Egyetemi Napok nulladik napján, rövid idővel 19 óra után kezdetét vette a PTE Hangja tehetségkutató verseny döntője, a PTE EHÖK szervezésében.
EHÖKHasználj online plágium keresőt és tedd tökéletessé a dolgozatod
2017-04-26
A mai információs világban a kutatómunkát végző hallgatókat gyakran elönti az ismeretek végtelen áradata. Ennek következtében könnyen előfordulhat, hogy a tanuló megfeledkezik a lehivatkozásról, vagy véletlenül a sajátjaként tünteti fel mások gondolatait. A plágiumkeresők segíthetnek abban, hogy online felületen ellenőrizni tudd a dolgozatodat, s így biztos legyél abban, hogy teljesen egyedi munkát adsz le.