HÍRFOLYAM
PályázatSzakmai fejlődési lehetőségek az EHÖK-ön!
2018-05-07
Szeretnél az egyetemi éveid alatt munkatapasztalatokat szerezni? Szeretnél jobban belelátni egy felsőoktatási intézmény működésébe? Vagy csak egy összetartó csapatra vágysz? Akkor itt a helyed a PTE EHÖK-ön!
EHÖKKultúrák kereszttüzében – egy izraeli szemeszter rövid összefoglalója
2018-05-02
Almádi Zsófia a BTK angoltanár szakos hallgatója, aki a PTE egyik új, az izraeli Oranim Academic College egyetemmel kötött testvérkapcsolatának köszönhetően az északi kikötőváros, Haifa melletti Tiv’on településen töltötte az őszi szemesztert. Az út támogatására tanulmányi eredményének és előzőleg Thaiföldön töltött szakmai gyakorlatának köszönhetően az Erasmus+ pályázattal párhuzamosan elnyerte a Campus Mundi részképzési ösztöndíját is. Izrael egyértelműen nagy hatással volt rá, erről mesélt.
EHÖK
2018-04-27
A zsűri értékelése alapján a jogi karról érkező Édelmann Szofi kaphatta meg 2018-ban a PTE Hangja címet, aki Christina Aguilera Bound To You című dalával kápráztatta el a közönséget.
PályázatPályázat PTE EHÖK Belső Ellenőrző Bizottsági tagságra
2018-04-25
Alulírott Takács Gyula, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályában foglaltaknak megfelelően az alábbiak szerint pályázatot írok ki PTE EHÖK Belső Ellenőrző Bizottsági tagságra.
EHÖKFeleségek luxuskivitelben – tényleg ez lenne a valóság?
2018-04-21
Kellemetlen. Nagyon finoman így tudnám jellemezni a VIASAT3 idén ősszel indított reality show-ját. A műsor másfél hónap után még mindig népszerű. Értetlenül állok a jelenség előtt, én ugyanis összeszorított fogakkal is csak öt részt voltam képest megnézni, ám úgy gondolom, eleget láttam. Az arrogancia, a butaság és a botox olyan rémisztő elegyével találkoztam, ami bőven meghaladja az átlagember tűréshatárát.