HÍRFOLYAM
EHÖKAlapszakos hallgatók nyelvtanulása, vizsgázása
2014-08-23
Nincs nyelvvizsgám, de mindenképpen szeretnék, mire elvégzem az alapszakot. Ingyenes- e a nyelvoktatás az intézményekben, és lehet-e ingyen vizsgázni az intézményeken belül?
ÁOKElsőként Pécsen kezdődött el az angol nyelvű orvosképzés
2014-08-23
Az országban először Pécsett indult orvosképzés angol nyelven, s három évtized alatt közel ezer orvos, fogorvos és gyógyszerész szerzett így diplomát, akik ezentúl évről évre találkozni fognak az alma materben - tudtuk meg dr. Nyitrai Miklóstól, az orvosi angol programbizottságának elnökétől.
EHÖKKutatók a Neten 2014
2014-08-22
A 2010-ben elindított sorozatot folytatva idén negyedik alkalommal rendezzük meg a Kutatók a Neten - Kutatói Blog és Weboldal Találkozót. A virtuális seregszemlén a tudományos munkájuk mellett vagy annak részeként blogot, web-/Facebook-oldalt szerkesztőket gyűjtjük ismételten egy csokorba, hogy a kutatások iránt érdeklődők közös platformon ismerkedhessenek meg a tudomány művelőinek hétköznapjaival és eredményeivel.
EHÖK
2014-08-15
A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési szabályzatának 6. számú melléklete a térítési és juttatási szabályzat 36. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően az a hallgató, aki kollégiumi férőhely elnyerése iránt pályázatot nyújtott be, méltányossági alapon kérheti az elsőfokú (elutasító) döntés megváltoztatást a rektortól.
EHÖKPÓTFELVÉTELI 2014.
2014-08-05
Nem kell bánkódni, ha nem sikerült a felvételi! Augusztus 12-ig még van lehetőség a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekre jelentkezni!