HÍRFOLYAM
EHÖKHat magyar egyetem a legjobbak között
2014-08-27
A Webometrics 2014-es júliusi világrangsorában több mint 20 ezer egyetemet osztályoztak a világhálón betöltött szerepük szerint. Az első ezer között hat hazai felsőoktatási intézmény is helyet kapott.
EHÖKRektori méltányossági pályázat eredmények
2014-08-26
A Rektori méltányossági pályázat eredményeiről az alábbi telefonszámon érdeklődhettek a holnapi nap folyamán.
EHÖKAlapszakos hallgatók nyelvtanulása, vizsgázása
2014-08-23
Nincs nyelvvizsgám, de mindenképpen szeretnék, mire elvégzem az alapszakot. Ingyenes- e a nyelvoktatás az intézményekben, és lehet-e ingyen vizsgázni az intézményeken belül?
ÁOKElsőként Pécsen kezdődött el az angol nyelvű orvosképzés
2014-08-23
Az országban először Pécsett indult orvosképzés angol nyelven, s három évtized alatt közel ezer orvos, fogorvos és gyógyszerész szerzett így diplomát, akik ezentúl évről évre találkozni fognak az alma materben - tudtuk meg dr. Nyitrai Miklóstól, az orvosi angol programbizottságának elnökétől.
EHÖKKutatók a Neten 2014
2014-08-22
A 2010-ben elindított sorozatot folytatva idén negyedik alkalommal rendezzük meg a Kutatók a Neten - Kutatói Blog és Weboldal Találkozót. A virtuális seregszemlén a tudományos munkájuk mellett vagy annak részeként blogot, web-/Facebook-oldalt szerkesztőket gyűjtjük ismételten egy csokorba, hogy a kutatások iránt érdeklődők közös platformon ismerkedhessenek meg a tudomány művelőinek hétköznapjaival és eredményeivel.