HÍRFOLYAM
EHÖKPTE-s lány nyerte a boszniai szépségversenyt!
2014-07-02
A Pécsi Tudományegyetemen frissen végzett Orcsik Darinka (23) nyerte azt a versenyt Bosznia-Hercegovinában, amelynek keretében keresték a nem Horvátországban élő, a legszebb népviseletet viselő lányt.
PMMKDuális képzés a Pécsi Műszaki és Informatikai Karon
2014-06-27
A Pécsi Tudományegyetemen elsőként a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar indít duális képzést Pécsett gépészmérnök szakos hallgatók számára, nyolc ipari cég bevonásával. A képzések elindítása nem csupán a résztvevők számára jelent hosszú távú előnyöket, de széleskörű bevezetése kormányzati szinten is támogatott.
EHÖKMáriagyűdi Ifjúsági Találkozó
2014-06-26
Július 4-6. között rendezik a 32. Máriagyűdi Ifjúsági Találkozót, melyre 16-35 év közötti fiatalokat várnak a szervezők. Az idei téma a párkapcsolat (férfi-női identitás, párválasztás, szerelem, házasság, szex, gyermekvállalás)!
EHÖKTelekom PTE Teremlabdarúgó Bajnokság négyes döntő
2014-06-26
A Pécsi Tudományegyetem kispályás labdarúgó bajnokságban közel 300 hallgató sportol hétről-hétre hétfő-csütörtök ritmusban esténként. Az idei bajnokságban két lány csapat is az indulás mellett döntött.
EHÖKMunkába megy a gyerek
2014-06-23
A diákok nyári munkavállalása a szülőknek is sok gondot jelenthet. Hogyan lehet a tapasztalatlan, a munkaerőpiacon jóval kiszolgáltatottabb gyermekeket jól fizető, korrekt munkához segíteni? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ehhez nyújt segítséget a diákmunka adózási információinak ismertetésével.