Rendezvény HÍR
Rendezvény EHÖK Tájékoztató Fórum a fenntartói modellváltás témájában

EHÖK Tájékoztató Fórum a fenntartói modellváltás témájában

2021-01-22

Kedves Hallgatók!

Ahogyan tegnap este Rektor és Kancellár Urak által jegyzett hírlevélből tájékozódhattatok, a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa tegnap megtartott ülésén nem tárgyalta a fenntartói modellváltással kapcsolatos napirendjét. Ennek oka az, hogy a folyamatban lévő tárgyalások még nem zárultak le, az egyeztetések mind intézményen belül, mind azon kívül zajlanak, amelyek eredménye befolyásolhatja a PTE Szenátusának álláspontját.

A témával kapcsolatos széleskörű tájékoztatás és a felmerülő kérdéseitek megválaszolása céljából a jövő hét folyamán online tájékoztató fórumsorozatot szervezünk, melynek az előregisztrációs felületét az alábbi linken keresztül érhetitek el:  https://bit.ly/3sMVJ5B

A fórumok tematikáját, szabályait a jelentkezési felületen olvashatjátok, azok pontos időpontjáról a regisztrált érdeklődők a hét folyamán személyre szóló tájékoztatást kapnak emailben.

Tájékozódjatok hiteles forrásból!

Üdvözlettel:

Egyetemi Hallgatói Önkormányzat


Regisztráció lezárult 2021.01.24-én 20:00 órakor.

Frissítés: az előregisztrációs felületen a Microsoft Teamsben megszokott módon tudtok bejelentkezni, a neptun/ehakód@tr.pte.hu e-mail címmel, és neptun jelszavatokkal. Ha bármi problémába ütköztök, nyugodtan forduljatok hozzánk a elnokititkarsag.ehok@pte.hu címen!