EHÖK HÍR
EHÖK Hogyan éljük túl matekos vizsgákat?

Hogyan éljük túl matekos vizsgákat?

2018-01-04

Az analízis, linalg, valszám, stat, vagyis a matekos tárgyak azok, amik a legtöbbünknél nagyon súlyos károkat tudnak okozni egy-egy vizsgaidőszak összképén. Minek kéne történnie, hogy megtörjön végre az ördögi kör?

Most mutatunk valami olyat, amit eddig még nem láttál. Mutatunk egy világot, ahol a matek egyszerű, könnyen érthető és még vicces is. Nem hiszed? Hát akkor ezt a cikket most neked írtuk.

A mateking.hu egy online matematika oktató oldal, amelynek segítségével képes leszel bármely matekos tantárgyból fájdalommentes vizsgázni. A mateking.hu készítői jól tudják, hogy matekot tanulni unalmas. Így aztán alapvetően változtatták meg a matematika oktatás metodikáját vizuálisan érdekessé és izgalmassá tették.

A rövid, egyszerű és vicces magyarázatok kizökkentenek a száraz tanulnivalóból és garantáltan a legrövidebb utat mutatják a matek megértése felé. Ezáltal sok időt spórolnak meg neked és közben még szórakozol is.

Mindig olyan példákat használunk, amelyek egyértelműen világítanak rá az adott témára és lehetséges buktatóira. Gyakorlatias, kézzelfogható, életszerű feladatokon át, megfelelő ütemben halad előre a tananyag. Éééééés ami nagyon fontos, nem épül a középiskolai tananyagra. Vagyis nincsenek benne olyan lehangoló kijelentések, hogy „hát ezt elvárható lenne tudni, hiszen mindenki tanulta középiskolában" vagy „a középiskolában tanultak alapján...".

Mivel az egyetemen tanult matematika egyik fő nehézségét a hiányos középiskolai matektudás okozza, ezért az oldal úgy magyarázza el a tananyagot, mintha korábban nem is tanult volna senki semmit az összeadáson és a szorzáson kívül.

Csatlakozz Te is Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának közösségéhez. Közel 70 ezer felhasználójával a mateking.hu jelenleg Magyarország leglátogatottabb és legnépszerűbb egyetemi e-learning weboldala, ami már egymás után a harmadik évben nyerte el az Év Honlapja díjat.

Lássuk, milyen tárgyakban lesz életmentő:

ANALÍZIS1: https://www.mateking.hu/analizis-1 

ANALÍZIS2: https://www.mateking.hu/analizis-2 

MATEK1: https://www.mateking.hu/gazdasagi-matematika-1 

LINEÁRIS ALGEBRA: https://www.mateking.hu/linearis-algebra 

VALSZÁM: https://www.mateking.hu/valoszinusegszamitas 

STAT1: https://www.mateking.hu/statisztika-1 

STAT2: https://www.mateking.hu/statisztika-2