Pályázat HÍR
Pályázat Jelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor programjába!

Jelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor programjába!

2019-09-18

A 2019/2020-as tanévben is folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja. Az általunk létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit - a felsőoktatási intézményeket és azok tehetséggondozási programjait, az OTDK-t, a kari TDK-kat, szakkollégiumokat - az elsőéves hallgatókkal. A kortárssegítésen alapuló rendszerben a tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett Tehetségmentorok is segítik.

Miért jó ez Neked? Mert egy olyan felsőbb éves hallgató segíti a belépésedet a kari tudományos életbe, aki saját maga is megjárta azt az utat elsőévesként, ami előtted áll, és egy olyan közösségben aknázhatod ki a benned rejlő lehetőségeket, amely hozzád hasonló tehetséges fiatalokból áll.

Miben segítünk? Képzéseket szervezünk a számotokra, amelyek során számos területen fejlődhettek. Közelebb hozzuk hozzátok az ösztöndíj-lehetőségek, pályázatok megismerését. Mentoraink révén szakmai segítséget nyújtunk nektek, bemutatjuk az intézményekben megvalósuló tehetséggondozó programokot, személyre szabott, a fejlődéseteket segítő munkaterveket készítünk a mentorainkkal közösen, segítünk a kutatásokba való bevonásátokban, hogy az egyetem ne csak a kötelező szemináriumi munkáról, és előadásokról szóljon. A szakmai programok mellett természetesen a közösségkovácsoló események sem maradhatnak ki.

Jelentkezz, ha: Úgy érzed, hogy hogy szeretnél komolyabban foglalkozni a szakterületeddel, konferenciákon előadni, publikálni esetleg a demonstrátorság, majd a doktori képzés szerepel a távlati terveid között, vagy egyszerűen csak úgy gondolod tehetséges vagy valamilyen tudományterületen. 

A programba való jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

http://tmp.hook.hu/hu/registration

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20. éjfél

Bővebb tájékoztatás kérhető Kovács Attilától az alábbi elérhetőségeken: kovacs.attila.mate@gmail.com; 0670/3758059