EHÖK HÍR
EHÖK Kutatók a Neten 2014

Kutatók a Neten 2014

2014-08-22
Kedves Kutató-Bloggerek/Weblapszerkesztők!
 
A 2010-ben elindított sorozatot folytatva idén negyedik alkalommal rendezzük meg a Kutatók a Neten Kutatói Blog és Weboldal Találkozót. A virtuális seregszemlén a tudományos munkájuk mellett vagy annak részeként blogot, web-/Facebook-oldalt szerkesztőket gyűjtjük ismételten egy csokorba, hogy a kutatások iránt érdeklődők közös platformon ismerkedhessenek meg a tudomány művelőinek hétköznapjaival és eredményeivel.

„Az Internet világa folyamatosan változik. A tapasztalatok azt mutatjuk, a legtöbb kutató-blogger egy-két évig aktív, és a szabadidőben, magánemberként szerkesztett tudománynépszerűsítő weboldalak között is nehéz négy-öt évnél régebbit találni.” – véli dr. Paszternák András, vegyész, a találkozók ötletgazdája.

Kutatók a Neten 2014  virtuális rendezvényre várjuk mindazok jelentkezését, akiket mindennapjaik a laborok, levéltárak, könyvtárak varázslatos világához köt. A rendezvény a kutatók által írt, működtetett blogok és web/Facebook-oldalak bemutatásán kívül az egymás közötti együttműködés szorosabbra fűzését is szolgálja. Az érdeklődők 2014. november 10 - 16. között érhetik el a virtuális találkozót a http://www.kutatok.net weboldalon.

Jelentkezés online a http://kutatok.net/jelentkezes/ címen, határidő 2014. október 31., a részvétel díjmentes.

 

A virtuális bemutatkozás hete alatt legtöbb érdeklődőt vonzó blogok, weblapok szerkesztői könyvjutalomban részesülnek.

 

A 2013-as találkozó értékelése a http://kutatok.net/kutnet2013/ linken érhető el, a korábbi évek résztvevőiről itt tájékozódhatnak az érdeklődők:

2011 - http://kutatok.net/kutnet2011/

2010 - http://kutatok.net/kutnet2010/

 

Kapcsolat:

Dr. Paszternák András

Nanopaprika.eu - The International NanoScience Community

editor@nanopaprika.eu