Rendezvény HÍR
Rendezvény PTE Tanárképző Központ bemutatkozó fórum

PTE Tanárképző Központ bemutatkozó fórum

2017-02-01

Amit még a diplomához teljesíteni kell…

A PTE Tanárképző Központ bemutatkozó fórumot rendez 2017. február 8-án szerdán 11.00 – 16.00 óra között az Egyetem Ifjúság úti aulájában. A fórum célja az osztatlan tanárképzésben résztvevő hallgatók és a közösségi pedagógiai gyakorlatban közreműködő partnerintézmények közötti élő kapcsolat lehetőségének a megteremtése.

A rendezők segíteni kívánják a tanárjelölt hallgatókat a kötelező közösségi pedagógiai gyakorlatra való jelentkezésben, a gyakorlat minél sikeresebb teljesítésében. A fórumon résztvevő közel 20 PTE partnerszervezet (civil szervezet, tanoda, közművelődési intézmény) egy-egy standnál fogadja, tájékoztatja az érdeklődő hallgatókat a szervezet oktató-nevelő munkájáról, a gyakorlat teljesítésének a lehetőségeiről. A 11 órakor kezdődő megnyitón köszöntik az új partnerszervezeteket, 11.45-kor pedig a résztvevő és előzetesen regisztrált hallgatók között 2 db PTE pulóvert sorsolnak ki.

Bízunk benne, hogy amennyiben még nem végezte el a hallgató a közösségi pedagógiai (iskolai) gyakorlatot, a Bemutatkozó Fórum érdeklődésére tarthat számot. A rendezvényre itt lehet előzetesen is regisztrálni 2017. február 7. kedd éjfélig.

Minden érdeklődőt vár szeretettel a PTE Tanárképző Központ!