EHÖK HÍR
EHÖK

Újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont!

2018-11-26

Újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei téli vizsgaidőszakban, december 3. és január 20. között ismét meghosszabbított nyitvatartással várja az Egyetemi Könyvár és Tudásközpont az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.

Az előző, 2017/18-as tanév téli vizsgaidőszakának 43 napja alatt 4861 hallgató tanult reggel 8.00 és éjfél között a Tudásközpontban. A legtöbb látogató december 12-én érkezett; ezen a napon a hosszabbított nyitva tartás alatt 175-en vették igénybe a PTE Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére és a könyvtárosok munkája révén megvalósult akciót, mely lassan hagyománnyá válik egyetemünkön.

A hosszabbított nyitvatartás első felében, 8.00-20.00 között a szokott rend szerint lehet majd igénybe venni a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat, vagyis - aki még nem tette meg - be lehet iratkozni, lehet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.

20.00 órától a 2. emeleten lesz lehetőség tanulásra az olvasóteremben, a tanulófülkékben, illetve a közösségi tanulóban.

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért a főbejárati forgóajtót lehet majd használni.