Nyári kollégium

English version >>


Tisztelt Hallgató!

Magyarország Kormánya 282/2020. (VI. 17.) rendeletében 2020. március 11-én veszélyhelyzetet megszüntette. Ennek értelmében a Pécsi Tudományegyetem Kollégiumi Központja nyári kollégiumi elhelyezést biztosít. A tanév végi kiköltözéshez és a nyári kollégium igénybevételéhez szeretnénk megosztani néhány fontos információt:

A nyári kollégiumra kijelölt épület a Szalay Kollégium (7622 Pécs, Breuer Marcel sétány 2).

A kollégiumba történő beköltözés kezdő időpontja 2020. július 3.

A nyári kollégiumi elhelyezés havi díja 30 000 Ft, amely díj kiegészítő szolgáltatást nem tartalmaz. A kiegészítő szolgáltatás igénybevétele havi díja 17 000 Ft.

  • 2020. július 3-tól - július 31-ig (fizetendő július 6-ig)
  • 2020. augusztus 1-től – augusztus 31-ig (fizetendő augusztus 1-ig, azon hallgatók, akik kollégiumi elhelyezést nyertek a PTE kollégiumába, augusztus 20 után átköltözhetnek kollégiumukba és ott a tanévkezdésig térítésmentesen lakhatnak.)

Azon hallgatók, akik csak bizonyos napokra szeretnének igénybe venni a nyári kollégium szolgáltatásait naponta 5000 Ft díjat kötelesek fizetni.

A nyári kollégiumra jelentkezhetsz a csatolt fájlban található kérelem kitöltésével, aláírásával és a válasz emailben történő visszaküldésével. A csatolt kérelem visszaküldését aláírás nélkül is elfogadjuk és a feltételeket a jelentkező részére elfogadottnak tekintjük.

jelentkezés helye: szalay@pte.hu

Pécsi Tudományegyetem

Kollégiumi Központ


 

Letöltések:

- Jelentkezési lap (world fájl)További információ a szalay@pte.hu címen kérhető.