Pályázati információk 2018/2019 II. félév

Intézményi szakmai, tudományos Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

Megszülettek az Intézményi, szakmai tudományos ösztöndíj eredmények.

Az eredményekhez kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun tanulmányi rendszerbe, így a jogorvoslati kérelmek benyújtására 2019. április 2-ig van lehetőségetek.

A jogorvoslati kérelemhez iratmintát biztosítunk, így amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

fellebbezésedhez minden esetben csatolnod kell a Neptunból letölthető határozatot!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatba a palyazatok.ehok@pte.hu címen, ahol felteheted kérdésedet.

Üdvözlettel,

Hallgatói Pályázati Pontok csapata 

Iratminta jogorvoslati kérelemhez (fellebbezes)

Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Szakmai Gyakorlati Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

Kiírásra kerültek az ösztöndíjak a Neptun tanulmányi rendszerben. A határozatok feltöltésének várható végső időpontja: 2019. március 8. (péntek)

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál. Fontos, hogy a jogorvoslati kérelmed mellé mellékeld a határozatodat is!

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatbafoglalj időpontot betekintésre, ahol személyesen átbeszéljük veled a pályázatodat.

Ha szeretnél a fellebbezéssel élni, itt letöltheted a szükséges iratmintát, melyet kitöltve, bármely HPP-re eljuttatva élhetsz a fellebbezési jogoddal. 

A fellebbezésedhez minden esetben csatolnod kell a Neptunból letölthető határozatot, mely határozat legkésőbb március 8-án elérhető lesz!

A fellebbezések benyújtási határideje 2019. március 20.!

Ha bármi további kérdésed van, a Hallgatói Pályázati Pontok csapata várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

Üdvözlettel,
Hallgatói Pályázati Pontok csapata 

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj

A rendkívüli szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete váratlan romlásának kiegyenlítésére folyósított egyszeri juttatás, amelynek maximális összege adott félévben megegyezik a mindenkori legkisebb kötelező munkabér (minimálbér) összegével.

A pályázatot a Neptun Tanulmányi Rendszeren keresztül kell kitölteni, majd a kinyomtatott kérvényt aláírva, az abban foglaltakat alátámasztó dokumentumok csatolásával kell eljuttatni a Hallgatói Pályázati Pontokra személyesen vagy postai úton.

Pályázat beérkezési határideje: 2019. június 30. (végzős hallgatók esetén a hallgatói jogviszony megszűnését megelőző nap)

További információ a pályázatról >>


Kérdéseiteket a palyazatok.ehok@pte.hu címre várjuk!