OTDK Kiköltözési Információ

Kedves UNIV-os Kollégisták!

Tájékoztatni szeretnénk Titeket kollégiumi szálláshelyek átadásáról.

Idén tavasszal kerül megrendezésre a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, melynek közgazdasági szekcióját a Pécsi Tudományegyetemen bonyolítják le.

Az OTDK időszakában 2019. április 7. és 2019 április 14. között a Szalay László Kollégiumból ideiglenesen ki kell költöznötök. A Konferencián résztvevők problémamentes elhelyezésének érdekében arra kérünk Titeket, hogy legkésőbb április 7. 16:00-ig költözzetek ki a kollégiumi szobátokból.

Ilyen esetekre a bentlakási szerződés külön záradékkal rendelkezik, melyet minden UNIV-os kollégista aláírt. A szerződés azt is tartalmazza, hogy ez esetben a kollégiumi díj 25%-a jóváírásra kerül.

Természetesen nem kell minden cuccotokkal kiköltözni, a szekrényeitek lezárásra kerülnek, bedobozolva pedig egyéb dolgaitokat is a kollégiumban hagyhatjátok, ezeket a tanulószobákban, elzárva tartják majd.

Fontos azonban, hogy értéket semmiképp se hagyjatok a szobátokban, mivel felelősséget nem vállalunk ezekért a tárgyakért.

Visszaköltözni 2019. április 14. 10:00-től lesz lehetőségetek. Javasoljuk, hogy e hétvégére már érjetek vissza Pécsre, hogy a tanulószobából való visszapakolás akadálymentes legyen.

Amennyiben az OTDK ideje alatt mindenképpen Pécsen kell tartózkodnotok, kérelmezhetitek, hogy méltányossági alapon szállást biztosítsanak Nektek, erre azonban csak nagyon indokolt esetben lesz lehetőségetek.

Ilyen különösen indokolt eset lehet:

  • az OTDK résztvevője vagy szervezője vagy,
  • Karodon a tavaszi szünet nem az OTDK hetére esik,
  • kötelező szakmai vagy klinikai gyakorlaton veszel részt a kérdéses időszakban.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy ebben az esetben is el kell hagynotok a szobátokat, amely helyett ideiglenesen egy alacsonyabb színvonalú kollégiumi férőhelyre tudtok költözni. Fontos, hogy ebben az esetben a 25%-os visszatérítésre nem vagytok jogosultak!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy egy adott körülményt milyen dokumentummal kell igazolnod és azt honnan tudod beszerezni, vagy a kérelemmel kapcsolatban bármilyen további kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal.

A kérelem leadásának határideje: 2019. március 20. 15:00

A kérelem leadásának módja:

  • Személyesen, az adott kollégium Kollégiumi Diákbizottságánál, vagy a PTE EHÖK Irodában
  • Postai úton, a 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.  PTE EHÖK Iroda címre (A postai úton leadott kérelemnek szintén 2019. március 20.-ig szükséges beérkeznie)

Az eredmények 2019. március 22-ig kerülnek megküldésre a Tanulmányi Rendszerben megadott e-mail címre!

A kiköltözés végrehajtásáról később bővebb információkat küldünk Nektek.

Együttműködésetekben és megértésetekben bízva, köszönettel:

PTE EHÖK

——

  • Kérelem letölthető ide kattintva 

 


További információ kérhető:

Agócs Hanna

Agócs Hanna

titkár

  • Telefon:+36 72 501 500 (18561)
  • E-mail: agocs.hanna@pte.hu