Pályázati információk 2019/2020-2

 

Rendszeres Szociális Ösztöndíj, Alaptámogatás és Szakmai Gyakorlati Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

Kiírásra kerültek az ösztöndíjak a Neptun tanulmányi rendszerben, egyúttal felkerültek a kapcsolódó határozatok is!

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál. Fontos, hogy a jogorvoslati kérelmed mellé mellékeld a határozatodat is!

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatba, foglalj időpontot betekintésre, ahol személyesen átbeszéljük veled a pályázatodat.

Ha szeretnél a fellebbezéssel élni, itt letöltheted a szükséges iratmintát, melyet kitöltve az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Irodára eljuttatva élhetsz a fellebbezési jogoddal. 

A fellebbezésedhez minden esetben csatolnod kell a Neptunból letölthető határozatot, mely határozat az Ügyintézés / Leadott kérvények fülön, az aktuális félévre vonatkozó kérvény sorában a szürke plusz jelre kattintva, a megfelelő opciót választva elérhető.

A fellebbezések benyújtási határideje 2020. március 16.!

A fellebbezések benyújtása lehetséges személyesen vagy postai úton az alábbi címen:

PTE EHÖK

7622 Pécs, Vasvári P. u. 4. 

(Kérjük, amennyiben postai úton nyújtod be a jogorvoslati kérelmet a borítékon tüntesd fel, hogy “Rendszeres szociális ösztöndíj fellebbezés” és legkésőbb 2020.03.12-én elsőbbséggel add fel a levelet tekintettel arra, hogy a 2020.03.16. beérkezési határidő!)

Ha bármi további kérdésed van, az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Iroda várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

 

Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj

Ki jogosult?

Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjban és az intézményi közéleti ösztöndíjban a teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgató részesülhet finanszírozási formától függetlenül.

Hogyan lehet az ösztöndíjat megpályázni?

Az ösztöndíjakat papíralapon és Neptunban egyaránt be kell nyújtani. 

A Neptun rendszerben 2020. február 17. (hétfő) 12:00 órától lesz lehetőségeteket a kérvényeket kitölteni, egészen március 3. (kedd) 15:00 óráig. Ezt követően legkésőbb 2020. március 4. (szerda) 15:00 óráig van lehetőségetek eljuttatni az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Irodára (Vasvári P. u. 4.) a szükséges mellékleteket, és a kinyomtatott, aláírt pályázati űrlapot.

FONTOS, hogy az Ügyintézés / Kérvények / Leadott kérvények menüpontban, a kérvény sorában található plusz jelre kattintva NE a “Megtekint” gombra kattintva, hanem a “Nyomtatvány letöltés pdf-ként” lehetőséget választva nyomtassátok ki kérvényeteket!

Fontos továbbá, hogy ez beérkezési határidő, így amennyiben postán szeretnéd a pályázatod eljuttatni, legkésőbb 2020. február 28-án (péntek) elsőbbségivel add postára a dokumentumokat!

A pályázatokat részletesen áttekintetni a leadáskor 2020. február 28-ig van lehetőségetek!

Kérjük, hogy a pályázat benyújtása előtt részletesen tanulmányozd a pályázati kiírást, illetve a pályázathoz tartozó kitöltési útmutatót:

- Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj pályázati kiírás

Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj kitöltési útmutató

 

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj

A rendkívüli szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete váratlan romlásának kiegyenlítésére folyósított egyszeri juttatás, amelynek maximális összege adott félévben megegyezik a mindenkori legkisebb kötelező munkabér (minimálbér) összegével.

FONTOS!

A pályázat Neptunban történő benyújtását követően a Neptun rendszer által generált, adatlapot (a „Leadott kérvények” menüpont alatt, az adott kérvény sorában szürke plusz ikonra kattintva, a „Nyomtatvány letöltése pdf-ként” menüpont alatt érhető el) valamennyi szükséges aláírást követően, az abban foglaltakat alátámasztó dokumentumok csatolásával együtt kérjük a megadott határidőre az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Irodán leadni, vagy postai úton elküldeni az alábbi címre: PTE EHÖK 7622, Pécs Vasvári Pál utca 4.

Pályázat beérkezési határideje: 2020. június 30. (végzős hallgatók esetén a hallgatói jogviszony megszűnését megelőző nap)

További információ a pályázatról >>

Ha bármi további kérdésed van, az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Iroda várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!