PÁLYÁZAT

EHÖK Tehetség Ösztöndíj

Kategória: szakmai Határidő: 2016-12-09
2016-10-12

PÁLYÁZAT
„EHÖK TEHETSÉG ÖSZTÖNDÍJ”
elnyerésére

 A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban: PTE EHÖK) pályázatot ír ki a 2016/2017 tanév őszi szemeszterben az egyéni hallgatói tehetséggondozás támogatása céljából.

Az ösztöndíjra valamennyi Pécsi Tudományegyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, tanulmányait felsőfokú szakképzésben, alap-, mester- vagy osztatlan képzésben folytató, teljes munkaidejű képzési rendű hallgató pályázhat.

Az ösztöndíjra jelen pályázati felhívásban valamint a pályázati űrlapon és annak pontrendszerében meghatározott feltételrendszer szerint lehet pályázni.

Az ösztöndíj keretén belül hallgató szemeszterenként legfeljebb egy alkalommal részesíthető támogatásban.

A pályázó hallgató a pályázat megvalósulása után köteles írásban beszámolni a pályázott tevékenységről és annak kiadásairól. Ennek hiányában az EHÖK PÖB-nek nem áll módjában a következő pályázati időszakban újabb pályázatot befogadni.

A pályázó emellett hozzájárul, hogy a PTE EHÖK a pályázat beszámolóját marketing célokra felhasználhassa, az EHÖK Magazinban megjelentethesse.

A pályázat során elnyerhető támogatás legfeljebb 75 000 Ft.

A pályázatok benyújtásának ideje és helye:
2016. október 07. - 2016. december 9.  

A pályázat személyesen és postai úton beadható:
PTE EHÖK PÖB
7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.

A beérkezett kérvényekről legalább 3 havonta a PTE EHÖK Pályázati és Ösztöndíj Bizottsága (továbbiakban: PÖB) javaslatára felállított hallgatói rangsor alapján a PTE EHÖK Elnöksége határoz.

Pályázat eljárás feltüntetett valamennyi állítást, tényt igazolni szükséges!
A késve leadott, valamint hiányos pályázatokat nem áll módunkban befogadni!

 

Pécs, 2016. október 07.                                                                                                         PTE EHÖK


 

- Pályázati kiírás (pdf)

- Pályázati űrlap (pdf)