Rektori méltányossági eljárás / Pótjelentkezés

 

Kollégiumi jelentkezés 2019/2020

Várólista (aktuális)

A várólistára való feliratkozás 2019. szeptember 1-től a Neptun tanulmányi rendszeren lehetséges.

További információ és segítséget ide kattintva kaphatsz.

Rektori méltányossági eljárás

A Rektori méltányossági eljárás a 2019/2020 tanév vonatkozásában lezárult.

Amennyiben pályázatot nyújtott be, de nem kapta meg 2019. augusztus 28. 22:00-ig az elektronikus értesítést, kérjük ellenőrízze a levélszemét/spam mappát is.

Amennyiben ezt követően sem kapott értesítést, kérjük a Neptun azonosítójának feltüntetésével a kollegiumok.ehok@pte.hu címen jelezze

Pótjelentkezés

Amennyiben lecsúszott a kollégiumi jelentkezésről, vagy pótfelvételivel kerül fel az egyetemre 2019. augusztus 31-ig  (meghosszabbítva!) pótjelentkezést nyújthat be.

Szükséges kérelem és kiírás letöltése >>

Amennyiben a pótjelentkezés, és a rektori méltányossági eljárás is lezárul kerül sor az évközi kollégiumi várólista kiírására, melyre szeptembertől, a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül lehet jelentkezni.

 

 

 


Tudnivalók a pályázatokhoz

A Rektori Méltányossági eljáráshoz bármilyen méltányolható körülményt igazoló dokumentumot csatolhatsz, ami a szöveges indoklásod alátámasztására szolgál. ( pl  hátrányos helyzet, kevés jövedelem, túl nagy távolság)

A pótjelentkezés/várólista benyújtása esetén nem szükséges dokumentumokat csatolnod, ugyanis ott már a tanulmányi átlag alapján is elbírálásra kerül a pályázatod. Amennyiben szeretnél, természetesen a pótjelentkezéshez is csatolhatsz szociális igazolásokat.


 

Kapcsolat 

Telefonon kizárólag általános tájékoztatást tudunk adni, egyedi kérdés esetén kérünk benneteket, e-mailben keressetek minket!

Telefonon 10:00 és 15:00 óra között állunk rendelkezésetekre.

Agócs Hanna

Agócs Hanna

Központi Kollégiumi Bizottság titkára

Varga Nikolett

adminisztrációs referens