RENDEZVÉNY - SZÓRAKOZÁS

PTE Kirándulás Kolozsvárra

2016-08-19

A Pécsi Egyetemisták Szövetsége és a PTE EHÖK szervezésében tarts velünk a "kincses" Kolozsvárra, Erdély legrégebbi és Románia egyik legnagyobb városába augusztus 19-21 között!

Államalapításunk alkalmából egy héten át Erdély magyar lakossága "felforgatja" a várost a Kolozsvári Magyar Napok fesztivál keretében, amely évek óta a magyarság egyik legszínvonalasabb eseménye. Napközben különböző kulturális es érdekes előadások, este pedig koncertek és tűzijáték vár rátok! A koncertek után sincs vége a lehetőségnek, a pezsgő éjszakai élet garantáltan élménydús szórakozást biztosít! 

Erdély a trianon előtti Magyarország egyik legszebb tájéka, tele történelmi emlékkel, így a pusztán csak a kirándulni vágyóknak is kiváló alkalmat nyújt utunk. Napközben helyi fiatal barátaink kíséretében tekinthetitek meg a város főbb pontjait, így garantáltan nem maradtok le semmiről!

A Kolozsvári Magyar Napokról itt,

http://www.magyarnapok.ro/hu/

Kokozsvárról pedig itt

http://www.szekelyfoldiinfo.ro/Menu/Kolozsvar.html

olvashattok.

Az utazás költsége 4000 ft, amely magába foglalja az utazást és a szállást 1 éjszakára kollégiumi elhelyezéssel. Lehetőség van reggeli (13 lej (RON)) és vacsora (15 lej (RON)) igénylésére is helyben, ennek diját kérjük lejben befizetni. Az utazás költségének kiegyenlítése az indulásnál esedékes.

 

Az indulás időpontja és helyszíne: 2016. augusztus 19. 21:30, 7622 Pécs, Vasvári Pál út 4.


A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, azokat jelentkezési sorrendben töltjük fel. A jelentkezés leadása után a megejelenésre feltétlenül számítunk!

Kérjük a regisztrációhoz küldj egy e-mailt neveddel, neptun kódoddal és telefonos elérhetőségeddel a danes.aliz@pte.hu-ra 'Kolozsvári út' címmel.