HÍRFOLYAM
EHÖKPont ilyen albumra vágytam – Blahalouisiana: Minden rendben (2019)
2019-10-02
Nem kenyerem az albumok címeivel való viccelődés, és ha nem lennének bizonyos karakterszámbeli kötöttségeim csak ennyit írnék: Hallgassátok meg az albumot, a címe úgyis mindent elmond róla!
EHÖKNew editorial staff members wanted!
2019-09-24
Application is open for the following positions: writer, graphic designer, photographer.
EHÖKMunkatársakat keres az EHÖK 1367 Magazin!
2019-09-24
Egyetemünk szeretett EHÖK 1367 Magazinja munkatársakat keres a tartalomgyártásához kapcsolódó kreatív feladatok ellátására. A jelentkezéseket az alábbi pozíciókra várjuk: író, grafikus, fotós.
PályázatJelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor programjába!
2019-09-18
A 2019/2020-as tanévben is folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja. Az általunk létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit - a felsőoktatási intézményeket és azok tehetséggondozási programjait, az OTDK-t, a kari TDK-kat, szakkollégiumokat - az elsőéves hallgatókkal. A kortárssegítésen alapuló rendszerben a tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett Tehetségmentorok is segítik.
RendezvényA Város legmenőbb busza PTE-s hallgatók közreműködésével
2019-09-16
A Pécsi Tudományegyetem is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét programhoz, amelynek célja, hogy a városokban, így Pécsett is felhívja a figyelmet a fenntartható közlekedési alternatívákra, mint a séta, kerékpározás vagy a közösségi közlekedés.