HÍRFOLYAM
EHÖKHogyan gyakoroljuk az önszeretetet?
2021-06-18
Mostanában gyakran halljuk a self-love, azaz az önszeretet kifejezést, a fogalom lényegének megértése azonban valódi kihívást jelent. Szeretjük azt hinni, hogy a modern, 21. századi világban az önismeret egyből önmagunk harmonikus szeretetéhez vezet, ez viszont egy hibás elgondolás...
EHÖKA látszólag irreleváns gondolatokról
2021-06-18
Előfordult már, hogy véletlenszerű dolgokon gondolkodtál? Megkérdezem másképp: megesett már veled, hogy egy baráttal vagy kollégával való hétköznapi beszélgetés során a tárgytól teljesen eltérő témákat hoztál fel? Ez a fajta csapongás a társalgás közben teljesen természetesnek tűnik...
EHÖKLife on 2x speed
2021-06-15
Sometime this year, I came across an article from a newsletter I am subscribed to that talked about living life on 2x speed. As the name entails, it involves listening to podcasts and audiobooks twice as fast by increasing the playback speed. I had the same thoughts that you may be having reading this now.
EHÖKDávid és a három Góliát – hajrá, Magyarország!
2021-06-15
Halálcsoportban kell bizonyítania a magyar labdarúgó-válogatottnak, mely az idei Európa-bajnokságon hazai pályán játszik a legutóbbi győztes Portugália, valamint a világbajnok Franciaország ellen. Az utolsó fordulóban sem lesz sokkal könnyebb a feladat: Münchenben a németek ellen kell megmérkőzni. De meddig juthatunk a nagyágyúk között?
EHÖKThe wholeness of summer!
2021-06-09
You've finally arrived. You've turned in your final assignment, passed your final exam, and now all that stretches in front of you are three splendid months of the summer holiday.