HÍRFOLYAM
EHÖK
2018-12-13
Kedves Hallgatók! December második felében megváltozik a Pécsi Tudományegyetemen a befizetések rendje, valamint azok feldolgozási ideje.
EHÖKPTE EHÖK  külügyi referens pozíció betöltése
2018-12-03
Alulírott Koltai Arnold, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályának megfelelően az alábbiak szerint pályázatot írok ki PTE EHÖK külügyi referens pozíció betöltésére.
EHÖK
2018-11-26
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei téli vizsgaidőszakban, december 3. és január 20. között ismét meghosszabbított nyitvatartással várja az Egyetemi Könyvár és Tudásközpont az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.
EHÖKPTE EHÖK munkaerőközvetítő és partnerkapcsolati referens pozíció betöltése
2018-11-21
Alulírott Koltai Arnold, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályának megfelelően az alábbiak szerint pályázatot írok ki PTE EHÖK munkaerőközvetítő és partnerkapcsolati referens pozíció betöltésére.
EHÖK
2018-11-14
Alulírott Koltai Arnold, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályának megfelelően az alábbiak szerint írom ki PTE EHÖK Központi Választási Bizottsági tagságra