HÍRFOLYAM
EHÖKGyászhír
2017-02-18
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Csonka Mátyás, I. éves gyógytornász hallgatótársunk elhunyt.
EHÖKEgy hely, közel az egyetemhez, ahova olimpikonjaink is szeretnek járni!
2017-02-15
Ismét bebizonyosodott, hogy micsoda nagyszerű emberek hazánk kitűnő és nemzetközi elismerésre is méltó bajnokai. A pécsi KEDPLASMA Magyarország plazmaközpontjában járt, és a vérplazma donáció ügyét népszerűsítette Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes, Európa-bajnoki bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszónk, aki maga is Pécsett él és úszik és ide fog egyetemre járni.
RendezvényKreatív önismereti csoport
2017-02-09
Szeretnéd jobban érteni a lelki működésed? Amennyiben szeretnél önmagad és kapcsolataid megértéséhez közelebb kerülni, és ehhez szívesen megismerkednél újabb nézőpontokkal, akkor itt a helyed!
RendezvényPTE Tanárképző Központ bemutatkozó fórum
2017-02-01
A PTE Tanárképző Központ bemutatkozó fórumot rendez 2017. február 8-án szerdán 11.00 – 16.00 óra között az Egyetem Ifjúság úti aulájában. A fórum célja az osztatlan tanárképzésben résztvevő hallgatók és a közösségi pedagógiai gyakorlatban közreműködő partnerintézmények közötti élő kapcsolat lehetőségének a megteremtése.
RendezvényVilágsztárok érkeznek az EFOTT-ra!
2017-02-01
Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek.