HÍRFOLYAM
EHÖKMegelőzték a fertőzés terjedését!
2018-06-16
Fertőző tüdőtuberkulózist (tbc) mutattak ki Pécsett egy egyetemi hallgatónál, akit a pozitív vizsgálati eredményt követően azonnal elkülönítettek, és megkezdték gyógyítását.
PályázatFelvételt hirdet a HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata!
2018-06-06
A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata országosan felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárs segítői feladatellátására a 2018/2019-es tanévre vonatkozóan.
PályázatIntézményi vezetőmentort keres a HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózat!
2018-06-05
A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata országos felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárssegítői feladatellátására intézményi vezetőmentori szerep betöltésére a 2018/2019-es tanévre vonatkozóan.
EHÖKUgye nem maradtál le semmiről? Ilyenek voltak a Karrier Iroda tavaszi programjai
2018-06-04
A Karrier Iroda feladata, hogy fejlessze a PTE hallgatóinak önbizalmát, személyiségét és kompetenciáit. Mindemellett segít megtalálni a hallgatók saját céljait, és megvalósítani a terveiket.
PályázatTagokat keres a Központi Választási Bizottság és a Belső Ellenőrző Bizottság!
2018-05-31
Szeretnél az egyetemi éveid alatt munkatapasztalatokat szerezni? Szeretnél jobban belelátni egy felsőoktatási intézmény működésébe? Vagy csak egy összetartó csapatra vágysz? Akkor itt a helyed a PTE EHÖK-ön!