HÍRFOLYAM
EHÖKKözlemény: KTI nyitvatartás & Befizetések év végi rendje
2019-12-06
Ezúton szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy december második felében a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) az alábbiak szerint változik a befizetések rendje, s azok feldolgozási ideje.
EHÖKA Cascada hangolta a pécsieket a vizsgaidőszakra
2019-12-04
A félév végéhez közeledve megtartották a PTE Semester Closing Festival x Back To The 2000’s x Cascada (D) partiját. Az esemény neve már önmagában csalogató lehetett, ugyanis a német formáció nem minden nap jön Pécsre. Fellépett az AK26 is, továbbá két porondon a legnépszerűbb zenékre lehetett tombolni az Expo Centerben. Újra a 2000-es években érezhettük magunkat.
EHÖKAkár tízezer nehéz sorsú gyermeknek is segíthet a jótékonysági akció
2019-12-01
A programhoz a Pécsi Tudományegyetem is csatlakozott. A Karitász program-koordinátorával, Jáger-Simon Viktóriával beszélgettünk.
EHÖKMi számít áldozathibáztatásnak?
2019-11-26
Az utóbbi évek szexuális zaklatással kapcsolatban kirobbant botrányai minden, az ügyeket árnyalni próbáló hanggal szemben univerzális ellenérvvé tették az áldozathibáztatás bélyegét.
EHÖK„Mázli, ha a nyertes előadóként is befut”
2019-11-25
Júniusban történt, hogy másodszor is ellátogattam az RTL Klub székházába. Akárcsak két évvel ezelőtt, most is a legnézettebb műsoruk, hazánk legismertebb tehetségkutatójára, az X-faktorra jutottam el – persze csak, mint néző. Annak is egy válogatójára, amelynek nemrég került adásba a negyedik, egyben utolsó felvonása. Beszámoló.