HÍRFOLYAM
EHÖKMit kell tudni a DC filmes univerzumról? Gyorstalpaló az Igazság Ligája előtt
2017-11-15
„Neked is a kedvenc DC szuperhősöd Amerika Kapitány?” „Megyünk Az Igazság Ligájára? Tudod, olyan film, mint a Bosszúállók.”
EHÖKÖnkéntest keresünk!
2017-11-13
A Baranya megyei Család, Esélyteremtési, és Önkéntes Ház, a Kerek Világ Alapítvány, és a Pécsi Kulturális Központ sok más partnerszervezettel együttműködve a „Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapjához” kapcsolódva Megyei Esélynapot szervez.
PályázatKommunikációs referenst keresünk!
2017-11-06
Nem jelent számodra gondot a kommunikáció? Szívesen beszélgetsz másokkal? Érdekel egy kicsit a marketing világa is? Ennek örülünk, mivel pont ilyen munkatársat keresünk az EHÖK-re, rugalmas időbeosztással!
EHÖKÍgy szerepelhetsz a PTE imázsfilmjében
2017-11-02
A PTE népszerűsítésére készülő 4 részes mini-websorozathoz keresünk két pécsi hallgatót főszereplőnek. Olyan színészi / szereplői kvalitásokkal rendelkező hallgatókat keresünk, akik képesek improzatív, természetes módon, a történethez szükséges instrukciók alapján játszani.
EHÖKPTE 650 Jubileumi Szakkollégiumi Nap
2017-10-15
2017. október 13-án, pénteken ismét megrendezésre került az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat szervezésében az immáron tradícióvá fejlődő Szakkollégiumi Nap, melynek idei témája a külföldi hallgatók által létrejövő kihívások stratégiai kezelése, a felmerülő problémákra való felkészülés módja és a lehetőségek kiaknázása volt.