HÍRFOLYAM
EHÖKVálasz Nemes Balázsnak, a Momentum politikusának
2021-01-22
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat az Egyetem esetleges modellváltásával kapcsolatban nem politikai pártok nyomására kíván állást foglalni.
RendezvényEHÖK Tájékoztató Fórum a fenntartói modellváltás témájában
2021-01-22
Ahogyan tegnap este Rektor és Kancellár Urak által jegyzett hírlevélből tájékozódhattatok, a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa tegnap megtartott ülésén nem tárgyalta a fenntartói modellváltással kapcsolatos napirendjét. Ennek oka az, hogy a folyamatban lévő tárgyalások még nem zárultak le, az egyeztetések mind intézményen belül, mind azon kívül zajlanak, amelyek eredménye befolyásolhatja a PTE Szenátusának álláspontját.
EHÖKTájékoztatás a fenntartói modellváltással kapcsolatos aktualitásokról
2021-01-20
Ahogy az Egyetem hírleveleiből, online lapjából, valamint korábbi közleményünkből is értesülhetettetek, a hónap elején az Egyetem tárgyalásokat kezdeményezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium képviselőivel az intézmény fenntartói modellváltásának lehetőségeiről. A modellváltással kapcsolatos döntést az egyetemi polgárság legfőbb döntéshozó szerve, a Szenátus fogja meghozni. A kérdés nyitott, a PTE állásfoglalása a Szenátus döntésének függvénye lesz, amelyre várhatóan a január 21-i Szenátusi ülésen kerülhet sor.
EHÖKAz EHÖK közleménye a fenntartói modellváltásról
2021-01-18
Ahogy az Egyetem hírleveleiből, valamint hivatalos online lapjából (https://univpecs.com/) is tájékozódhattatok, a hónap elején Egyetemünk tárgyalásokat kezdeményezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium képviselőivel az intézmény fenntartói modellváltásának lehetőségeiről.
EHÖKA régi szép idők árnyékában
2021-01-13
Az alternatív dimenziók néhány naponta váltják egymást, Hemingway szeszpartijának színtere másnapra Hitler dolgozószobájaként funkcionál...