HÍRFOLYAM
PályázatPécs Város gyakornoki pályázati felhívása
2017-05-24
Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a közgyűlés állandó bizottságai munkáját segítő gyakornoki feladatok ellátására.
EHÖKNyelvtanulás 50%-os kedvezménnyel!
2017-05-19
Régóta halogatod a nyelvtanulást? Ideje lenne megszerezni a nyelvvizsga bizonyítványt, de nem tudod, hol találsz színvonalas Nyelviskolát? Vagy csak megkopott a tudásod és frissíteni szeretnéd? Mi segítünk!
EHÖKTöbb lett, maradhat?
2017-05-12
Az adománygyűjtés lényegi eleme volt, hogy a szervezők hittek abban, hogy egy jó ügy érdekében összefogással nagy eredményeket lehet elérni, hiszen nemcsak az ünnepek közeledtével van szükség segítségre.
EHÖKInterjú a Cloud9+-szal
2017-05-04
A PEN-nek ugyan vége, de még mindig nem ért véget az interjúk áradata, amit a fesztivál fellépőivel készítettünk. Az utolsó nap egyik legnagyobb buliját a Cloud9+ biztosította – koncertjük után Szivák Zsolttal és Koller Márkkal készítettünk interjút.
PályázatPályázat a Jogi Főosztály gyakornoki pozíciójára
2017-05-04
A Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal Jogi Főosztály (továbbiakban: JFO) gyakornoki pozícióját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói pályázhatják meg.