HÍRFOLYAM
EHÖKIs Exam Stress Breaking You Out?
2020-06-03
Pamper your skin with these four DIY masks
RendezvényMateking
2020-06-02
A jelenlegi rendkívüli vizsgaidőszakra való tekintettel igen sokan megtapasztalhattátok, hogy milyen érzés az, amikor önzetlenül segítenek nektek. A mateking.hu szerte az országban az egyetemi hallgatói önkormányzatokkal összefogott értetek, és eddig összesen 25 millió Forint értékben ajándékozott ingyenes tantárgyakat, hogy ezzel tegye zökkenőmentesebbé a vizsgákat.
PályázatKözbeszerzési kiválósági díj 2020
2020-05-28
A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2020 elnyerésére, melynek célja az e pályázatban meghatározott témában készült szakdolgozat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói számára.
Rendezvény
2020-05-27
Az elmúlt időszak számotokra is nagy változásokat hozott mind az oktatás, mind a hétköznapok terén. Az egyetemi bulik mellett egyéb egyetemi események is elmaradtak, így a számotokra megszervezett véradások is.
EHÖKA pro bono magasiskolája
2020-05-25
Nem unatkoztak a Mosolymanó Egyesület tagjai az elmúlt hónapokban. A civil szervezet – számos más társasággal összefogva – aktívan segítette a pécsi lakosságot a koronavírus-járvány idején, melyet lapunk munkatársa napról napra követett fotókkal, illetve a kiszállításokban is segédkezett. Bepillantás egy pécsi civil szervezet mindennapjaiba.