FOR ENGLISH VERSION PLEASE, CLICK HERE!

ELÉRHETŐEK AZ EREDMÉNYEK!

A beérkezett pályázatok feldolgozását az EHÖK szakbizottságai elvégezték, a kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun Tanulmányi Rendszerbe, elérhetőek az Ügyintézés / Kollégiumi jelentkezés menüpontban legörgetve, a Leadott kérvények blokkban, adott kérvény sorában a szürke plusz jelre kattintva, a Határozat megtekintése menüpontban.

Fontos, hogy az előző évekhez hasonlóan jelenleg még csak a felvétel tényét hoztuk nyilvánosságra, az egyes kollégiumokba való besorolást az elsőéves hallgatókkal közösen állapítjuk meg várhatóan 2024. augusztus 22-ig.

A képzési helyek kari ponthatárai ide kattintva érhetőek el.

Arra kérünk, hogy először az alábbi e-mail címeken kérj tájékoztatást a pályázatod elbírálásával kapcsolatban, igyekszünk a lehető legrészletesebb választ nyújtani.

A gyorsabb válasz érdekében arra kérünk Titeket, hogy az e-mailbe tüntessétek fel a Neptun kódotokat!

Mi történik, ha nem nyertem felvételt?

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

A fellebbezés során hiánypótlásra nincs lehetőség, így amennyiben a pályázatod vagy pontszámod egy-egy dokumentum hiánya miatt került elutasításra, a fellebbezés helyett a Rektori Méltányossági pályázatot javasoljuk, mely során – mivel új eljárásról van szó – a hiányzó dokumentumokat is benyújthatod.

Amennyiben mégis fellebbezéssel szeretnél élni, úgy készítettünk számodra egy dokumentum mintát.

A fellebbezési dokumentáció benyújtására személyesen, az EHÖK Központi Pályázati és Szolgáltató Iroda nyitvatartási idejében vagy postai úton van lehetőség. (Hétfő-péntek: 10:00-14:00)

Postázási cím
PTE EHÖK
7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
(Kérjük, hogy a borítékon tüntesd fel a pályázat nevét, valamint a fellebbezés szót)

A fellebbezések benyújtási határideje: 2024. június 21.

Felvételt nyertem, de közben megoldottam máshogy a lakhatásom!

Ez esetben a kollégiumi férőhelyedet le kell mondanod a kollegiumok.ehok@pte.hu címen. Fontos: a lemondás visszavonhatatlan!

—————————————————————————————–

 

A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Központi Kollégiumi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) a PTE SZMSZ 6. számú melléklete a Térítési és Juttatási Szabályzat (továbbiakban: TJSZ) 35. §-ában foglaltakra figyelemmel a 2024/2025-ös tanév vonatkozásában az alábbi pályázatot írja ki felsőéves hallgatók kollégiumi ellátására.

Pályázatot nyújthat be mindenki, aki az Egyetemre felvételt nyert, akinek az esetében az Egyetem az átvételét lehetővé tevő döntést hozott, akinek az esetében az Egyetem vendéghallgatói jogviszonyt engedélyező döntést hozott, illetve aki az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban áll (továbbiakban: hallgató), függetlenül attól, hogy milyen szakra, milyen munkarend szerint nyújtotta be felvételi kérelmét, átvételi kérelmét, a vendéghallgatói jogviszony során milyen tanulmányokat fog folytatni, illetve milyen szakon, milyen munkarend szerint létesített az Egyetemmel hallgatói jogviszonyt. [TJSZ 35. §,(3) bekezdés]

A pályázatokat elektronikusan 2024. április 19. (péntek) 12:00 óra és 2024. május 10. (péntek) 12:00 óra között lehetséges benyújtani a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül (Ügyintézés / Kollégiumi jelentkezés menüpont).

Az elektronikusan benyújtott pályázati űrlapot a jelentkezés érvényesítéséhez kinyomtatva, aláírva, az esetlegesen szükséges papíralapú mellékletekkel együtt el kell juttatni az EHÖK Központi Pályázati és Szolgáltató Irodájába!

Dokumentumok beérkezési határideje:

2024. május 10. (péntek) 14:00 óra

Postai feladás esetén vegye figyelembe a postázás idejét!
A késve érkezett pályázatokat nem tudjuk befogadni!


Postára adási határidő:
2024. május 8. (szerda) (elsőbbségivel)

Postai cím:
PTE EHÖK
7622, Pécs Vasvári Pál utca 4.

(Postai feladás esetén kérjük, a borítékra írja rá a kérvényazonosító számát, illetve a „Kollégiumi pályázat” jeligét!)

Kérjük, hogy a pályázat benyújtása előtt részletesen tanulmányozza a pályázati kiírást, illetve a pályázathoz tartozó kitöltési útmutatót és a gyakran ismételt kérdéseket!

Pécs, 2024. április 19.

Elérhetőségek

  • Kollégiumokkal kapcsolatos kérdések – kollegiumok.ehok@pte.hu
  • Szociális űrlappal és csatolandó mellékletekkel kapcsolatos kérdések – palyazatok.ehok@pte.hu