Gyakornoki Programunk keretein belül pedig az alábbi pozíciókra keresünk (akár) hosszú távra munkatársat: 

·         Kommunikációs gyakornok

·         Backoffice gyakornok

·         Önkénteskoordinátor

Kommunikációs gyakornokaink részt vehetnek a marketing stratégia és kampányok megtervezésében, emellett feladatuk lesz a tartalomgyártás és a kreatív anyagok megtervezése és elkészítése. 

Backoffice gyakornokaink beleláthatnak háttérmunkálatainkba, kapcsolatot tartanak a gyártó cégekkel és Excel adatbázisokat kezelnek, eközben lehetőségük van kommunikációs készségeik fejlesztésére és hasznát vehetik rendszerszemléletüknek. 

Az Önkénteskoordinátoraink fő feladata az önkéntesek koordinálása, a velük való kommunikáció és a kapcsolattartás a rendezvényekkel. 

Gyakornokainknak rugalmas munkaidőt és részben home office lehetőséget biztosítunk, valamint az egyetemi szakmai gyakorlatukat a hazai fesztiváliparban tudják teljesíteni. Gyakornokainkat változatos feladatokkal látjuk el, ezzel is széleskörű tanulási lehetőséget és gyakorlati tapasztalatot nyújtva nekik; fejleszthetik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket és vezetői kompetenciáikat. 

Gyakornoki Programunk jelentkezési határideje: 2023. február 10. 

Jelentkezés a hr@fesztivalonkentes.hu email címen.  

Ez egy remek lehetőség lehet olyan fiatalok számára, akik kommunikációs területen, közösségszervezőként, a rendezvényszervezés területén vagy a szociális szférában képzelik el jövőjüket.