Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

A kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun Tanulmányi Rendszerbe, elérhetőek az Ügyintézés / Kérvények / Leadott kérvények fülön, adott kérvény sorában a szürke pluszjelre kattintva, a Határozat megtekintése menüpontban.

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

A fellebbezéshez szükséges dokumentum ide kattintva érhető el.

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megítélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Ha szeretnél a fellebbezéssel élni, a szükséges iratmintát kitöltve az EHÖK Központi Pályázati és Szolgáltató Irodában szükséges leadni, vagy postai úton megküldeni.

A fellebbezések benyújtási határideje 2024. március 28.

Postázási cím
PTE EHÖK
7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
(Kérjük, hogy a borítékon tüntesd fel a pályázat nevét, valamint a fellebbezés szót) 

Arra kérünk, hogy először a palyazatok.ehok@pte.hu e-mail címen kérj tájékoztatást a pályázatod elbírálásával kapcsolatban, igyekszünk a lehető legrészletesebb választ nyújtani.

Amennyiben pályázatodat az e-mailben történő egyeztetést követően továbbra is megtekintenéd, lehetőséget biztosítunk, azonban időpontfoglaláshoz kötött, amelyet egyedileg, szintén a palyazatok.ehok@pte.hu e-mail címen tudsz egyeztetni.

 

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj

A rendkívüli szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete váratlan romlásának kiegyenlítésére folyósított egyszeri juttatás, amelynek maximális összege adott félévben megegyezik a mindenkori legkisebb kötelező munkabér (minimálbér) összegével.

FONTOS! Az ösztöndíj pályázatokat papíralapon és Neptunban egyaránt be kell nyújtani. 

A pályázat Neptunban történő benyújtását követően a Neptun rendszer által generált, adatlapot (a „Leadott kérvények” menüpont alatt, az adott kérvény sorában szürke plusz ikonra kattintva, a „Nyomtatvány letöltése pdf-ként” menüpont alatt érhető el) valamennyi szükséges aláírást követően, az abban foglaltakat alátámasztó dokumentumok csatolásával együtt kérjük az EHÖK Központi Pályázati és Szolgáltató Irodában leadni.

Pályázat beérkezési határideje a Neptunban: 2024. június 28. 14:00 óra (végzős hallgatók esetén a hallgatói jogviszony megszűnését megelőző nap)

Ha bármi további kérdésed van, az EHÖK Központi Pályázati és Szolgáltató Iroda várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!