A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Pályázati és Esélyegyenlőségi Bizottsága (továbbiakban Bizottság) a 2021/2022-es tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki a mai napon intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj elnyerésére.

Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjban és az intézményi közéleti ösztöndíjban a teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben […] részt vevő hallgató részesülhet finanszírozási formától függetlenül. [TJSZ. 18. § (2) bek. alapján]

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató (tudományos, sport, művészeti) tevékenységet végző hallgató részére pályázat alapján, félévre, havonta folyósított juttatás. A pályázatot az EHÖK szakbizottsága által a pályázati kiírásban meghatározott módon és határidőig szükséges benyújtani. A pályázatok elbírálásának szempontjait és a pontrendszert az űrlap tartalmazza. A beérkezett pályázatokat az EHÖK szakbizottsága az ügyrendjének megfelelő eljárásban bírálja el. [TJSZ. 18. § (3) bek. alapján]

A pályázatokat részletesen átnézetni 2021. szeptember 22-23-24-27 napjain van lehetőség személyesen az EHÖK Ügyfélszolgálatán (7622 Pécs, Vasvári P. u. 4)!

Az átnézetés időpontfoglaláshoz kötött, amelyre az https://ehokidopont.pte.hu/login oldalon keresztül, a megfelelő időpontopciót választva van lehetőség (időpontok hamarosan). 

Kérjük, hogy a pályázat benyújtása előtt részletesen tanulmányozd a pályázati kiírást, illetve a pályázathoz tartozó kitöltési útmutatót!

– Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj pályázati kiírás

– Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj kitöltési útmutató

– Teljes űrlap és kitöltési útmutató (MINTA, a pályázatot benyújtani a Neptunban is szükséges!)

Pécs, 2021. szeptember 10.