Tisztelt Hallgató! 

2023 tavaszán a Pécsi Tudományegyetem lesz a házigazdája a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia három szekciójának, melyek közül kettő Pécsen kerül lebonyolításra. 2023. április 11. és 13. között a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar szervezi a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciót, április 13. és 15. között a Természettudományi Kar ad otthont a Testnevelés- és Sporttudományi Szekciónak. 

Erre az esetre a kollégiumi szolgáltatási (bentlakási) szerződés 1.3 pontja arról rendelkezik, hogy „… az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára való tekintettel – legfeljebb 10 nap időtartamban a fent megjelölt kollégiumi férőhely használatát, a kollégiumi szolgáltatások igénybevételét a Hallgató részére nem biztosítja.” A szerződés azt is tartalmazza, hogy ez esetben a kollégiumi díj arányos részének megfizetése alól a férőhelyet átadó és átmeneti kollégiumi férőhelyben nem részesülő hallgatók mentesülnek.

2023. április 6-16. között a kollégiumi férőhelyüket ideiglenesen át kell adniuk. A Konferencián részt vevők problémamentes elhelyezésének érdekében arra kérjük Önöket, hogy legkésőbb április 6. (csütörtök) 12:00 óráig adják át férőhelyüket. Természetesen nem szükséges minden holmijukkal kiköltözni, a szobai és konyhai szekrényük, valamint a hűtő is lezárásra kerül, ettől függetlenül javasoljuk, hogy nagyértékű dolgokat ne hagyjanak a blokkban. Amennyiben tárolásra szekrényeik nem elegendőek, hazavinni dolgaikat nem tudják, úgy bedobozolva, a kollégiumban található egyik raktárhelyiségben elzártan fogjuk tudni eltárolni azokat.

Visszaköltözni 2023. április 16. (vasárnap) 12:00 órától lesz lehetőségük. 

Amennyiben a rendezvények ideje alatt mindenképpen Pécsen kell tartózkodniuk (pl. tavaszi szünet hiányában kurzusokon való részvétel), kérelmezhetik, hogy méltányossági alapon szállást biztosítsanak Önöknek a Balassa J. Kollégiumban, erre azonban csak nagyon indokolt esetben lesz lehetőségük. A vonatkozó méltányossági kérelmet ide kattintva érik el, melyet kizárólag elektronikus úton, aláírást követően scannelt formában szükséges megküldeni a kollegiumok.ehok@pte.hu címre 2023. március 27. 23:59-ig. 

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük! 

Tisztelettel:
 

Krutek Norbert s.k.    Koczka Viktor s.k. 
Főosztályvezető  Elnök 
PTE HSZK KFO  PTE EHÖK