Központi Pályázati és Szolgáltató Iroda

QTIMER időpontfoglaló felület

Hogyan tudom használni az új időpontfoglaló felületet?

1. lépés

Bejelentkező képernyő

Bejelentkezési képernyőn az Időpontfoglaló felületen a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tudunk bejelentkezni.
Amennyiben ilyen felhasználónévvel még nem rendelkezünk, a "Regisztráció új felhasználóként?" gombra szükséges kattintanunk.
Elfelejtett jelszó esetén ezen a felületen van lehetőségünk jelszóemlékeztetőt kérni az e-mail címünk ismeretében.

2. lépés

Új regisztráció

Regisztrálni, azaz új fiókot létrehozni az e-mail címünk és jelszavunk megadásával lehetséges.
A regisztrációt követően ügyfélszolgálatunktól érkezni fog egy megerősítő email. Bár bejelentkezni megerősítő email nélkül is tudtok, csak a megerősítést követően lesz aktív az időpontfoglaló felület.
Amennyiben nem érkezik meg a megerősítő e-mail, kérlek nézzétek meg a levélszemét mappát is, illetve javasoljuk, hogy adjátok hozzá kivételként a @pte.hu végződésű e-mail címeket a levelezőrendszeretekben.

3. lépés

Szolgáltatás kiválasztása

Bejelentkezést követően a menüsorban az "új foglalás" kiválasztását követően láthatjuk az aktuálisan elérhető szolgáltatásokat. A szolgáltatás kiválasztását követően láthatjuk az ügyfélszolgálat nyitvatartási rendjét, valamint címét. Az "Időpontot foglalok" gombbal kezdeményezhetjük az időpont lefoglalását.

4. lépés

Időpont kiválasztása

Ezt követően naptárban kiválasztjuk a számunkra kedvező napot (legfeljebb 15 nappal előre), majd pedig jobboldalt a szabad időpontot.
FONTOS: a szabad időpontra való kattintással rögtön továbbugrunk a következő lépésre!

6. lépés

Foglalás megerősítése

Az időpont kiválasztása után lehetőségünk van további részleteket megadni az ügyünkkel kapcsolatban. Ezt az információt az ügyintéző látni fogja, így nagy segítség számunkra, ha röviden összefoglalod a problémádat!

7. lépés

Sikeres foglalás!

Foglalás sikeressége esetén megkapjuk a jegyünket. A rendszer a jegy adatait e-mailen is elküldi, ahol időpont esetleges lemondásáról is rendelkezhetünk.
FONTOS: A sorszám az adott időpontban automatikusan megjelenik a kijelzőn, így neked megérkezést követően NEM kell sorszámot húznod!

Tovább az időpontfoglalásra