Kedves Gólya Hallgatónk!

Sikeres felvételedet követően számos elintézendő ügy vár Rád, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megkezdhesd egyetemi tanulmányaidat. Ezek közül az egyik, ha nem a legfontosabb a biztos lakhatásod, ezért egy gyors összefoglalót szeretnénk adni a legfontosabb határidőkről és feladatokról.

Véget ért a feldolgozás!

A Központi Kollégiumi Bizottság elvégezte a kollégiumi jelentkezések feldolgozását. A felvétel tényét, valamint az egyes kollégiumokba való besorolást augusztus 25-n az esti órákban kiküldtük.

Amennyiben nem kaptál e-mailt, akkor kérünk, a kollegiumok.ehok@pte.hu felületen jelezd ezt felénk!

Amennyiben pályázatodat elutasították, abban az esetben a határozatodat írásban is megkapod Neptunon keresztül , és ezt követően nyílik mód a jogorvoslati lehetőségekkel élned.

Gyakran ismételt kérdések

Felvételt nyertem, de közben megoldottam máshogy a lakhatásom!

Ez esetben a kollégiumi férőhelyedet le kell mondanod a kollegiumok.ehok@pte.hu címen. Fontos: a lemondás visszavonhatatlan!

Nem vettek fel, mit tehetek?

A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 6. számú melléklete a térítési és juttatási szabályzat 36. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a hallgató méltányossági alapon is kérheti az elsőfokú döntés megváltoztatását és kollégiumi elhelyezését a rektortól.

Erről további információt ide kattintva találhatsz.