HÍRFOLYAM
EHÖKÖsztöndíjak Németországi tanulmányokra és kutatásra
2014-04-10
A KAAD, a németországi katolikus ösztöndíjszervezet 50 év óta adományoz ösztöndíjakat tanulmányokra és kutatásokra 120 országban eddig több mint 8000 személynek. Ma már egy világot átölelő partnerhálózat áll a jelentkezők és ösztöndíjasok rendelkezésére.
EHÖKMegújult az egyetemi portálrendszer!
2014-04-03
Hat esztendő telt el az I-Shark portálrendszer üzembe helyezése óta. Nagy lépés volt ez egyetemünk akkori viszonyai között, a frissen elkészült oldalt a megtisztelő „Év Campus honlapja” címmel tüntette ki még ugyanebben az évben az Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület. A mi „cápánk” nyugdíjazása előtt már egyre nehézkesebben lavírozott a folyamatosan változó környezetben…
BTK10 éves a PécsiBölcsész
2014-03-27
Tíz éves a PTE BTK kari lapja, a PécsiBölcsész, amely azon kívül, hogy 2004 óta folyamatosan beszámol a bölcsészkar és az egész egyetem ügyeiről, több helyi vagy országos médiumban dolgozó újságíró karrierjét alapozta meg. A szerkesztőség neves vendégeket felvonultató szakmai konferenciával és borítókiállítással ünnepli a jubileumot március 31-én és április elsején.
EHÖKPTE 4 PRÓBA
2014-03-25
PTE 4 PRÓBA címen a PTE Sportiroda meghirdeti a legsportosabb Campus vetélkedőt! A résztvevői létszámot arányosítják a kar létszámához, és így alakulnak ki a próbánkénti helyezések. Érdemes megmozdulni, hiszen a legjobban teljesítő kar résztvevői értékes jutalmakat nyerhetnek!
EHÖKPécsi Szakkollégiumi Napok
2014-03-25
Április 16-17. között kerül megrendezésre az I. Pécsi Szakkollégiumi Napok a PTE EHÖK rendezésében a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.