HÍRFOLYAM
EHÖKHogyan éljük túl matekos vizsgákat?
2018-01-04
Az analízis, linalg, valszám, stat, vagyis a matekos tárgyak azok, amik a legtöbbünknél nagyon súlyos károkat tudnak okozni egy-egy vizsgaidőszak összképén. Minek kéne történnie, hogy megtörjön végre az ördögi kör?
PályázatTanulmányi ösztöndíjat kaphatnak az önkéntes tartalékosok
2018-01-02
Az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnoka pályázatot írt ki az önkéntes tartalékosok részére folyósítható tanulmányi ösztöndíjról.
EHÖKGyakornoki pozíció a Jogi Főosztályon
2017-12-14
A Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal Jogi Főosztály (továbbiakban: JFO) gyakornoki pozícióját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói pályázhatják meg. A pályázaton való indulás feltétele a pályázati kiírásnak megfelelő pályázat benyújtása.
EHÖKDecemberi koncertzivatar Pécsen
2017-12-07
Vizsgaidőszak ide vagy oda, a Pécsi Est nem kímél minket, ugyanis remek zenekarok tömkelegét hívta meg a hétvégék napjaira. Így egy egész hónapon át tombolhatunk azokra a koncertekre, amelyek a nyári fesztiválokon 3-4 napra vannak besűrítve.
EHÖKKatalónia objektív szemmel
2017-11-24
Az elmúlt néhány hónapban kétségtelenül gyakran volt hallható Katalónia neve, mi több október óta napi rendszerességgel értesülhettünk a függetlenségi törekvései mellett kiálló tartomány minden apró mozzanatáról; cikkünk a legfőbb ok- okozati összefüggések feltárásával kíván az áttekintéshez segítséget nyújtani.