HÍRFOLYAM
EHÖKInterjú a Cloud9+-szal
2017-05-04
A PEN-nek ugyan vége, de még mindig nem ért véget az interjúk áradata, amit a fesztivál fellépőivel készítettünk. Az utolsó nap egyik legnagyobb buliját a Cloud9+ biztosította – koncertjük után Szivák Zsolttal és Koller Márkkal készítettünk interjút.
PályázatPályázat a Jogi Főosztály gyakornoki pozíciójára
2017-05-04
A Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal Jogi Főosztály (továbbiakban: JFO) gyakornoki pozícióját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói pályázhatják meg.
PályázatÚj Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018
2017-05-04
Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.
EHÖKJöhet a fesztiváldepi
2017-05-01
Véget ért az idei Pécsi Egyetemi Napok, óriási sikerrel - tegnap a szervezők kénytelenek voltak kirakni a teltház táblát!
EHÖKInterjú a Blahalouisianával
2017-05-01
A PEN második napján sem maradtunk nagyszerű koncertek nélkül. A visszatérő fellépők mellett számos új együttes is megmutatta magát az Egyetemi Napokon, köztük a Blahalouisiana is.