HÍRFOLYAM
EHÖKEgy pirográfus élete
2018-05-24
Első pirogáfját háromezer forintért vette egy szupermarketben, akár két órán keresztül is készít egy esküvői hűtőmágnest, arra pedig, hogy a házikedvencedet egy nyírfából készült kép formájában örökítse meg, nem sajnál tizenkét órát az életéből. A huszonnégy éves Király Fruzsina egyébként pénzügyet tanult, jelenleg egy nagyatádi festékboltban dolgozik, ami pirográfus elő- és jelenlegi életéhez maximum annyiban kapcsolódik, hogy az alkotásaihoz szükséges lakkot rendszerint itt vásárolja. A tűzégetést egyébként nem tanulta sehol, elmondása szerint ez valahogy ösztönösen jött. Betekintés egy igazán különleges ember mindennapjaiba.
PályázatSzakmai fejlődési lehetőségek az EHÖK-ön!
2018-05-07
Szeretnél az egyetemi éveid alatt munkatapasztalatokat szerezni? Szeretnél jobban belelátni egy felsőoktatási intézmény működésébe? Vagy csak egy összetartó csapatra vágysz? Akkor itt a helyed a PTE EHÖK-ön!
EHÖKKultúrák kereszttüzében – egy izraeli szemeszter rövid összefoglalója
2018-05-02
Almádi Zsófia a BTK angoltanár szakos hallgatója, aki a PTE egyik új, az izraeli Oranim Academic College egyetemmel kötött testvérkapcsolatának köszönhetően az északi kikötőváros, Haifa melletti Tiv’on településen töltötte az őszi szemesztert. Az út támogatására tanulmányi eredményének és előzőleg Thaiföldön töltött szakmai gyakorlatának köszönhetően az Erasmus+ pályázattal párhuzamosan elnyerte a Campus Mundi részképzési ösztöndíját is. Izrael egyértelműen nagy hatással volt rá, erről mesélt.
EHÖK
2018-04-27
A zsűri értékelése alapján a jogi karról érkező Édelmann Szofi kaphatta meg 2018-ban a PTE Hangja címet, aki Christina Aguilera Bound To You című dalával kápráztatta el a közönséget.
PályázatPályázat PTE EHÖK Belső Ellenőrző Bizottsági tagságra
2018-04-25
Alulírott Takács Gyula, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökeként a PTE EHÖK Alapszabályában foglaltaknak megfelelően az alábbiak szerint pályázatot írok ki PTE EHÖK Belső Ellenőrző Bizottsági tagságra.