HÍRFOLYAM
PályázatPályázat szakfeladati gyakornok pozícióra
2018-04-08
A gyakornok elnöki megbízottként közéleti tevékenység keretén belül támogatja az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat térítési- és juttatási ügyekkel kapcsolatos adminisztrációját.
EHÖKMegkezdődött a 2018-as Pécsi Szakkollégiumi Nap jelentkezési időszaka
2018-04-06
A PÉCSI SZAKKOLLÉGIUMI NAP 2018. október 12-én, pénteken kerül megrendezésre Pécsen, a Szentágothai János Kutatóközpontban.
EHÖK„Az optimista hozzáállás, a világ iránti kíváncsiság és a humorérzék elengedhetetlen.”
2018-04-05
A huszonhárom éves Pór Kata a Szent István Egyetem tájépítész hallgatója. Az elmúlt két évben jelentősen besűrűsödött az élete: fél évet élt Krakkóban, majd két hónapot barangolt Olaszországban és Ausztráliában is tett egy hosszabb kirándulást. Kalandokról, nehézségekről, az utazó személyiségéről beszélgettünk.
EHÖKIngyenes soft skill fejlesztő tréningek a PTE-n
2018-03-29
A tréningek célja, hogy a PTE hallgatók hatékonyabb kompetenciakészlettel, fejlettebb önértékeléssel, összességében piacképesebb munkaerőként jelenhessenek meg a munkaerőpiacon, ami elősegíti az elhelyezkedésüket és érvényesülésüket.
ÁOKSorozatban harmadszor is a PTE ÁOK hozta haza a Medikus Kupát
2018-03-27
Az egyetemi hallgatók közül sokan a felelősségteljes tanulmányaik mellett szabadidejükben a sportolást is beépítik az életmódjukba. Ezt is figyelembe véve a Medikus Kupa felkészülésünket a 2014. óta bevált konstrukciónk alapján végeztük, aminek a stabilitását az érintett szervezetek együttműködése garantálja.