HÍRFOLYAM
PályázatFelvételt hirdet a HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata!
2018-06-06
A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata országosan felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárs segítői feladatellátására a 2018/2019-es tanévre vonatkozóan.
PályázatIntézményi vezetőmentort keres a HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózat!
2018-06-05
A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata országos felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárssegítői feladatellátására intézményi vezetőmentori szerep betöltésére a 2018/2019-es tanévre vonatkozóan.
EHÖKUgye nem maradtál le semmiről? Ilyenek voltak a Karrier Iroda tavaszi programjai
2018-06-04
A Karrier Iroda feladata, hogy fejlessze a PTE hallgatóinak önbizalmát, személyiségét és kompetenciáit. Mindemellett segít megtalálni a hallgatók saját céljait, és megvalósítani a terveiket.
PályázatTagokat keres a Központi Választási Bizottság és a Belső Ellenőrző Bizottság!
2018-05-31
Szeretnél az egyetemi éveid alatt munkatapasztalatokat szerezni? Szeretnél jobban belelátni egy felsőoktatási intézmény működésébe? Vagy csak egy összetartó csapatra vágysz? Akkor itt a helyed a PTE EHÖK-ön!
EHÖKEgy pirográfus élete
2018-05-24
Első pirogáfját háromezer forintért vette egy szupermarketben, akár két órán keresztül is készít egy esküvői hűtőmágnest, arra pedig, hogy a házikedvencedet egy nyírfából készült kép formájában örökítse meg, nem sajnál tizenkét órát az életéből. A huszonnégy éves Király Fruzsina egyébként pénzügyet tanult, jelenleg egy nagyatádi festékboltban dolgozik, ami pirográfus elő- és jelenlegi életéhez maximum annyiban kapcsolódik, hogy az alkotásaihoz szükséges lakkot rendszerint itt vásárolja. A tűzégetést egyébként nem tanulta sehol, elmondása szerint ez valahogy ösztönösen jött. Betekintés egy igazán különleges ember mindennapjaiba.