HÍRFOLYAM
RendezvényJADE – Fiatal Vállalkozások Európai Konföderációja
2019-09-06
A JADE egy hallgatók által irányított nonprofit szervezet. A hallgatók a szervezeten keresztül tanulmányaikhoz kapcsolódóan tanácsadási szolgáltatásokat kínálnak a piacon, valamint a szervezet segítségével be tudnak kapcsolódni vállalatok projektmunkáiba, megismerhetik a kis- és középvállalkozások vezetését. Ezzel a hallgatók elméleti tudásukat gyakorlattal, munkatapasztalattal egészíthetik ki, amivel áthidalhatják az akadémiai és az üzleti világ közötti szakadékot.
RendezvényFuss a rákgyógyításért!
2019-09-05
A „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást eddig tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE), azonban az idei évtől a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lesz a rendezvény „házigazdája”.
EHÖKThe Witcher – series review
2019-09-03
The Witcher is coming to Netflix this year, but before you renew that subscription here is everything you need to about this new highly anticipated series.
PályázatVálasztási felhívás: ÁOK HÖK elnökválasztás
2019-09-02
Alulírott, Koltai Arnold, mint az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Elnöke az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Választási Eljárásrend III. fejezet 3.1 pontja alapján az alábbiak szerint írom ki az Általános Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzat elnökválasztását.
PályázatVálasztási felhívás: TTK HÖK elnökválasztás
2019-09-02
Alulírott, Koltai Arnold, mint az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Elnöke az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Választási Eljárásrend III. fejezet 3.1 pontja alapján az alábbiak szerint írom ki a Természettudományi Kar Hallgatói Önkormányzat elnökválasztását.