Pályázat HÍR
Pályázat

CsapAtom – Slam Poetry pályázat a klímavédelemről

2020-05-14

Te is otthon maradtál? Helyes! Amióta otthon vagy, hogyan kommunikálsz a külvilággal és mennyi áramot használsz? És azt tudod, hogy azt hogyan termelték meg? Mármint, hogy mennyire környezetbarát?

A színpad ezúttal a világháló, a közönség szeme pedig a monitorod. Nevezz egy, legfeljebb háromperces saját slamkölteménnyel. Írd meg, add elő, vedd fel és küldd el nekünk. Legyél Te a klímavédelem nagykövete! A legjobb alkotásokat megjelentetjük a Paks II. Atomerőmű Zrt. Facebook-oldalán. Nevezni lehet tehát egy, a klímavédelemről szóló saját slamkölteménnyel, amelyet a szerző maga ad elő és az erről szóló videót vagy annak Google Drive linkjét, továbbá a felhasználásra és személyiségi jogokra vonatkozó GDPR nyilatkozatot elküldi a slampoetry@paks2.hu e-mail címre.

Korcsoport: 14 év – 28 év
Nevezési határidő: 2020. június 1.
Nevezési díj nincs.
Eredményhirdetés és a legjobb videók posztolásának időpontja: 2020. június 8.
A legtöbb like-ot gyűjtő videó 2020. június 15-én közönségdíjat nyer.

 

Kérjük, törekedj a tiszta környezet mellett a tiszta beszédre is. Köszönjük, ha nem használsz trágár szavakat a videódban, így több emberhez el tudjuk juttatni az üzenetedet! Kérjük, zenei alapként ne használj jogdíjas zenét.

Pályamunkádban legalább közvetetten érints a felhívásban olvasható üzenetek közül minimum egyet!

Az alkotásokat a Paks II. Zrt. zsűrije értékeli, és a legjobbakat megjelentetjük a társaság Facebook-oldalán, valamint további kommunikációs felületeken. Emellett a 3 legjobb alkotás készítője ajándékcsomaggal gazdagodik. Továbbá a közönség által legjobbnak ítélt alkotást is díjazzuk! 

További információ a verseny honlapján >>