ISZTÖ/RSZÖ Jogorvoslat

Intézményi, szakmai tudományos Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

Megszülettek az Intézményi, szakmai tudományos ösztöndíj eredmények.

Az eredményekhez kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun tanulmányi rendszerbe, így a jogorvoslati kérelmek benyújtására 2018. november 23-ig van lehetőségetek.

A jogorvoslati kérelemhez iratmintát biztosítunk, így amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatba, foglalj időpontot betekintésre, ahol személyesen átbeszéljük veled a pályázatodat. [Időpontfoglalásra 2018. november 18-ig van lehetőséged!]

Ha bármi további kérdésed van, a Hallgatói Pályázati Pontok csapata várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

Üdvözlettel,
Hallgatói Pályázati Pontok csapata

- Iratminta jogorvoslati kérelemhez (fellebbezes)


Esélyegyenlőségi Pályázat

Amennyiben az Esélyegyenlőségi Pályázattal kapcsolatban fellebbezéssel kívánsz élni, javasoljuk az általános jogorvoslati iratminta használatát.

FONTOS: amennyiben pontjaid beszámítását kérted, a korábban megitélt pontszámodat a jogorvoslati kérelem nem érinti!

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben a pályázatodba a szociális ösztöndíj beszámítását kérted, és folyamatban van jogorvoslati kérelmed rendszeres szociális ösztöndíj miatt, további teendőd nincs. A szociális ösztöndíj jogorvoslati kérelem elbírálását követően automatikusan felülvizsgálatra kerül az esélyegyenlőségi pályázatod.

Rendszeres Szociális Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

A beérkezett jogorvoslati kérelmek feldolgozását megkezdtük.

Azon jogorvoslati kérelmeknél, ahol bizottságunk részéről adminisztratív hiba volt megállapítható, a korábbi határozat módosításra kerül, melyről az érintett hallgatók 2018. november 23-ig értesítést kapnak.

Azon hallgatók, akik nem kapnak értesítést, ügyük a Másodfokú Tanulmányi Bizottsághoz kerül továbbításra.

A határozatban szereplő új összeg és régi összeg közötti különbséget várhatóan 2018. december hónapban kerülnek kiutalásra.

Abban az esetben, ha a felülvizsgálat során a bizottságnak nincs lehetősége a határozat saját hatáskörben való módosítására, a kérelmek a Másodfokú Tanulmányi Bizottsághoz kerülnek továbbításra, amely független testületként ismételten megvizsgálja az eredeti kérelmet.

Üdvözlettel,
Hallgatói Pályázati Pontok csapata