ISZTÖ/RSZÖ Jogorvoslat

Intézményi, szakmai tudományos Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

Megszülettek az Intézményi, szakmai tudományos ösztöndíj eredmények.

Az eredményekhez kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun tanulmányi rendszerbe, így a jogorvoslati kérelmek benyújtására 2018. május 4-ig van lehetőségetek.

A jogorvoslati kérelemhez iratmintát biztosítunk, így amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatba, foglalj időpontot betekintésre, ahol személyesen átbeszéljük veled a pályázatodat.

Ha bármi további kérdésed van, a Hallgatói Pályázati Pontok csapata várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

Üdvözlettel,
Hallgatói Pályázati Pontok csapata

- Iratminta jogorvoslati kérelemhez (fellebbezes)


Rendszeres Szociális Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!

A beérkezett jogorvoslati kérelmek feldolgozását megkezdtük.

Azon jogorvoslati kérelmeknél, ahol bizottságunk részéről adminisztratív hiba volt megállapítható, a korábbi határozat módosításra kerül, melyről az érintett hallgatók 2018. április 23-ig értesítést kapnak.

A határozatban szereplő új összeg és régi összeg közötti különbséget várhatóan 2018. május hónapban kerülnek kiutalásra.

Abban az esetben, ha a felülvizsgálat során a bizottságnak nincs lehetősége a határozat saját hatáskörben való módosítására, a kérelmek a Másodfokú Tanulmányi Bizottsághoz kerülnek továbbításra, amely független testületként májusban ismételten megvizsgálja az eredeti kérelmet.

Üdvözlettel,
Hallgatói Pályázati Pontok csapata