Kollégiumi jelentkezés 2019 (felsőéves)

 

 

 

 

Felsőéves eljárással kapcsolatos információk

Felkerültek a határozatok! (English version)

Figyelem! Technikai hiba javításra került, a határozatok a helyes pontszámot tartalmazzák.

A beérkezett pályázatok feldolgozását az EHÖK szakbizottságai elvégezték, az eredményeket a Neptunon keresztül tekintheted meg. Ha nem találod a határozatot, ide kattintva találod az eléréshez szükséges segédletet.

Ponthatárok letöltése (pdf)

Amennyiben pályázatodat elutasították, abban az esetbenis az idei évben online tekintheted meg a határozatodat. Ha valamelyik hivatalhoz/önkormányzathoz eredeti határozatra van szükséged, kérésedre postázzuk azt. Kérésedet a kollegiumok.ehok@pte.hu címen jelezheted.

Fontos, hogy az előző évhez hasonlóan jelenleg még csak a felvétel tényét hoztuk nyilvánosságra, az egyes kollégiumokba való besorolást az elsőéves hallgatókkal közösen állapítjuk meg, augusztus 21.-ig.

Mi történik, ha nem sikerült felvételt nyernem?

Ebben az esetben lehetőséged van jogorvoslati kérelmet benyújtani, melyhez csatolnod kell a tanulmányi rendszerből kinyomtatott határozatot is.

A fellebbezés során hiánypótlásra nincs lehetőség, így amennyiben a pályázatod vagy pontszámod egy-egy dokumentum hiánya miatt került elutasításra, a fellebbezés helyett a Rektori Méltányossági pályázatot javasoljuk, mely során – mivel új eljárásról van szó – a hiányzó dokumentumokat is benyújthatod. E pályázat várható kiírása: augusztus közepe.

Amennyiben mégis fellebbezéssel szeretnél élni, akkor készítettünk számodra egy dokumentum mintát, angol és magyar nyelven. További információt a jogorvoslat menetéről a kollegiumok.ehok@pte.hu címen kaphatsz.

Szakkollégista vagyok, mégis elutasítottak!

A szakkollégisták a szakkollégiumi férőhelyet a szakkollégiumon keresztül igényelhetik. A szakkollégiumoknak augusztus 1-ig kell eljuttatni az EHÖK részére a felvételben részesített hallgatók névsorát, ezt követően a szakkollégisták külön értesítést kapnak a felvételről.

Felvettek, de máshogy már megoldottam a lakhatásom, mit tegyek?

Kérlek, ebben az esetben mond le a kollégiumi férőhelyedet a kollegiumok.ehok@pte.hu címen. Fontos, hogy a lemondás az visszavonhatatlan!

 


 

FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK >>

A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Központi Kollégiumi Bizottsága a 2019/2020-es tanév vonatkozásában kiírta a kollégiumi pályázati eljárást.

Az alábbi oldalon az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat találod.


Jelentkezés menete
Jelentkezésedet az idei évben is a Neptunon keresztül kell indítanod, melyre 2019. május 28. 08:00 - 2019. június 14. 12:00 között van lehetőséged. Amennyiben a Neptun kérvényt nem adod be, vagy a kinyomtatott verziót nem adod le valamelyik Hallgatói Pályázati Ponton, a jelentkezésed érvénytelen! A papír alapú verziót 2019. június 14. 14:00-ig adhatod le.

>> Jelentkezés menete a Neptunban (pdf)

Hova adjam fel postán?

PTE EHÖK
7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
(Borítékra kérjük írd rá, “Kollégiumi pályázat”)

Amennyiben postán adod fel, kérlek elsőbbségivel tedd 2019.június 6-át követően, hogy a pályázatod időben megérkezzen!
A postára adási határidő 2019. június 11. (kedd), ezt követően feladott küldemények esetén nem garantált, hogy 14-ig megérkezik a pályázat.


Hasznos dokumentumok:
Pályázati kiírás
Pontozási útmutató
Szociális űrlaphoz szükséges kitöltési útmutató
Kollégiumi felvételi eljárásrend (szabályzat)
- Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kapcsolat

Kérjük, mielőtt hívtok minket, olvassátok el a Gyakran Ismételt Kérdéseket!


Köszönjük!

Agócs Hanna

Agócs Hanna

kollégiumokkal kapcsolatos kérdések

Járfás Luca

Járfás Luca

szociális űrlappal kapcsolatos kérdések