Pályázati információk 2020/21-2 /4

 

Intézményi Szakmai, Tudományos Ösztöndíj

A kapcsolódó határozatok felkerültek a Neptun Tanulmányi Rendszerbe, elérhetőek az Ügyintézés / Kérvények / Leadott kérvények fülön, adott kérvény sorában a szürke plusz jelre kattintva, a Határozat megtekintése menüpontban.

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál. Fontos, hogy a jogorvoslati kérelmed mellé mellékeld a határozatodat is!

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Ha szeretnél a fellebbezéssel élni, itt letöltheted a szükséges iratmintát, melyet kitöltve az alábbi postai címre szükséges megküldeni oly módon, hogy a határidőig szükséges beérkeznie.

A fellebbezésedhez minden esetben csatolnod kell a Neptunból letölthető határozatot!

A fellebbezések beérkezési határideje 2021. március 26. (kizárólag postai úton benyújtható!)

Postázási cím
PTE EHÖK
7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
(Kérjük, hogy a borítékon tüntesd fel a pályázat nevét, valamint a fellebbezés szót) 

Arra kérünk, hogy a palyazatok.ehok@pte.hu e-mail címen kérj részletes tájékoztatást a pályázatod elbírálásával kapcsolatban, igyekszünk a lehető legrészletesebb választ nyújtani.

 

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj

A rendkívüli szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete váratlan romlásának kiegyenlítésére folyósított egyszeri juttatás, amelynek maximális összege adott félévben megegyezik a mindenkori legkisebb kötelező munkabér (minimálbér) összegével.

FONTOS!

Az ösztöndíj pályázatokat papíralapon és Neptunban egyaránt be kell nyújtani. 

A pályázat Neptunban történő benyújtását követően a Neptun rendszer által generált, adatlapot (a „Leadott kérvények” menüpont alatt, az adott kérvény sorában szürke plusz ikonra kattintva, a „Nyomtatvány letöltése pdf-ként” menüpont alatt érhető el) valamennyi szükséges aláírást követően, az abban foglaltakat alátámasztó dokumentumok csatolásával együtt kérjük postai úton megküldeni a PTE EHÖK 7622 Pécs, Vasvári P. u. 4. címre.

Pályázat beérkezési határideje a Neptunban: 2021. június 30. (végzős hallgatók esetén a hallgatói jogviszony megszűnését megelőző nap)

További információ a pályázatról >>

Ha bármi további kérdésed van, az EHÖK Pályázati és Szolgáltató Iroda várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

Elsődlegesen a fenti elektronikus elérhetőséget javasoljuk számotokra, melyen 24 órán belül igyekszünk választ adni kérdésedre!

 


 

Kapcsolat 

Telefonon kizárólag általános tájékoztatást tudunk adni, egyedi kérdés esetén kérünk benneteket, e-mailben keressetek minket!

Telefonon 10:00 és 15:00 óra között állunk rendelkezésetekre. 

 

Járfás Luca

Járfás Luca

Pályázati és Esélyegyenlőségi Bizottság titkára

 

 

Petrovits Roberto

dr. Petrovits Roberto

Pályázati és Esélyegyenlőségi Bizottság elnökhelyettese

 

 

Koczka Viktor

Pályázati és Esélyegyenlőségi Bizottság elnöke