PÁLYÁZAT
Intézményi szakmai, tudományos Ösztöndíj

Intézményi szakmai, tudományos Ösztöndíj

Kategória: szakmai Határidő: 2017-10-24
2017-10-09

Megszülettek az eredmények!

A hivatalos határozatok folyamatosan kerülnek fel a Neptun tanulmányi rendszerbe.

Amennyiben a felkerült döntéssel nem értesz egyet, a jogorvoslati eljárás keretén belül van lehetőséged fellebbezéssel élni a Másodfokú Tanulmányi Bizottságnál.

Ne feledd, amennyiben dokumentumhiány miatt került számodra kevesebb pont megitélésre, a fellebbezési eljárás során nincs lehetőséged hiánypótlásra, azaz a hiányzó dokumentum benyújtására!

Emiatt, a körülmények tisztázása érdekében első lépésként lépj velünk kapcsolatba, foglalj időpontot betekintésre, ahol személyesen átbeszéljük veled a pályázatodat.

Ha szeretnél a fellebbezéssel élni, itt letöltheted a szükséges iratmintát, melyet kitöltve, bármely HPP-re eljuttatva élhetsz a fellebbezési jogoddal. 

A fellebbezésedhez minden esetben csatolnod kell a Neptunból letölthető határozatot, melynek letöltéséhez itt találhatsz segítséget. (A határozatok feltöltése folyamatban, nem mindenkinél érhető még el)

Ha bármi további kérdésed van, a Hallgatói Pályázati Pontok csapata várja kérdéseidet a palyazatok.ehok@pte.hu címen!

Üdvözlettel,

PTE HPP


 

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj!

Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató (tudományos, sport, művészeti) tevékenységet végző hallgató részére pályázat alapján, félévre, havonta folyósított juttatás.

Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjban és az intézményi közéleti ösztöndíjban a teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgató részesülhet

A pályázatokat elektronikusan 2017. október 9. 08:00 - 2017. október 23. 23:59 között lehetséges benyújtani a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül.

Az elektronikusan benyújtott dokumentumokat a jelentkezés érvényesítéséhez a szükséges papíralapú mellékletekkel együtt el kell juttatni a Hallgatói Pályázati Pontokra!

Személyes leadás határideje: 2017. október 24. 15:00

Postai feladás határideje: 2017. október 20.

Postázási cím: PTE EHÖK 7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4

Amennyiben az űrlap kitöltése során kérdés merül fel, fordulj a legközelebbi Hallgatói Pályázati Pont ügyintézőihez vagy írj a palyazatok.ehok@pte.hu címre!

Hasznos dokumentumok:

- Pályázati felhívás (pdf)

- Kitöltési útmutató (pdf)