PÁLYÁZAT
Önkéntességi felhívás - COVID-19 oltás

Önkéntességi felhívás - COVID-19 oltás

Kategória: szakmai Határidő: 2021-01-31
2021-01-04

Kedves Hallgatók!

Elsősorban egészségügyi tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezését várjuk, azonban nem egészségügyi tanulmányokat folytató hallgatók számára is nyílt a jelentkezés.

Munkavégzés helye: PTE KK Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ által kijelölt oltóhelyek, elsődlegesen Rét utca 2.

Munkavégzés ideje: mindennap, 8 órás munkarend, ettől eltérően egyéni egyeztetés alapján

Feladat:

  • PTE KK Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ által végzett COVID oltásokhoz kapcsolódó tájékoztatás nyújtásában közreműködés
  • kapcsolódó adminisztratív tevékenység végzése

Kapcsolattartó: Ebner Szilvia,(e-mail: ebner.szilvia@pte.hu, tel.: 536-000/ 37161); elnokititkarsag.ehok@pre.hu 

A munkavégzéshez szükséges szerződést IDE KATTINTVA érheted el. A kitöltött és aláírt szerződést a PTE EHÖK ügyfélszolgáltai irodájában (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.) tudjátok leadni 4 példányban.

A PTE Operatív Stáb egyhangú álláspontja szerint jelen felhívás vonatkozásában a hallgatói önkéntesség a Pécsi Tudományegyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzata 46. § (4) bekezdés d) pontja értelmében kimagasló közösségi tevékenységnek minősül, és mint ilyen, feljogosítja a hallgatót kedvezményes tanulmányi rend igénybevételére.

A kedvezményes tanulmányi rendre vonatkozó kérelmet a kari Tanulmányi Osztályon szükséges benyújtani, amelhyez az önkéntességi szerződés másolata csatolandó. Az aláírt önkéntességi szerződés a leadást követően a megbízó fél által aláírva és szkennelve visszaküldésre kerül.

A jelentkezési űrlapot a PTE-s fiókoddal tudod megnyitni, amelyet az alábbiak szerint érsz el:

E-mail: "neptun/EHA-kódod"@tr.pte.hu

Jelszó: A neptun/EHA-kódodhoz tartozó jelszavad.

A jelentkezési űrlap IDE KATTINTVA érhető el.